Ultima actualizare: ieri, 22:26
Publicitate

GAL Sud-Vest Satu Mare invită locuitorii din Sanislău la întâlniri de informare

Gal Sud-Vest Satu MareAsociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare fiind beneficiarul proiectului „Pregătirea elaborării strategiei de dezvoltare locală a Asociaţiei Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare”, finanţat prin programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, măsura 19 – LEADER – Submăsura 19.1 – ”Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală”, invită locuitorii din Sanislău, miercuri, 27 ianuarie 2016, la activități de informare publică în vederea realizării unei strategii de dezvoltare microregională.

Proiectul urmăreşte realizarea unei strategii participative, în care membrii comunității și factorii interesați să fie încurajați să își spună cuvântul, să își asume responsabilități față de deciziile care îi afectează, să contribuie activ la dezvoltarea durabilă a teritoriului în care trăiesc. Durata proiectului este de trei luni.

Planificarea întâlnirii este:

Ora 10:00 – Sanislău, sala de ședințe a primăriei

Structura parteneriatului care propune noua strategie de dezvoltare locală va fi diferită față de parteneriatul de implementare a strategiei aferente perioadei de programare 2007-2013, urmând ca noul acord să fie formalizat în măsura în care strategia va fi selectată pentru finanțare.

La aceste întâlniri cu echipa de proiect a GAL Sud-Vest Satu Mare sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de programul LEADER în teritoriu, activităţi prin care se vor identifica nevoile existente la nivelul fiecărei comunităţi în parte, precum şi identificarea de noi idei de proiecte care pot fi implementate prin programul LEADER.

 logopndr2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.