Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Caritas: Sprijiniţi cu 2% din impozitul pe venit, familiile flămânde!

CaritasÎn acest an Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare colectează cei 2% din impozitul pe venit în beneficiul acestor familii, făcând apel către toţi cei care doresc să ajute, cu mesajul: ”Să potolim împreună foamea familiilor nevoiaşe!”

Caritas oferă zilnic peste 800 de porţii de mâncare prin unităţile sale sociale, însă numărul familiilor sărace este mult mai mare. Pentru a le putea oferi mâncarea cea de toate zilele, organizaţia are nevoie de sprijinul cetăţenilor.

Dumneavoastră puteţi potoli foamea familiilor nevoiaşe prin completarea formularului 230 şi depunând acest document la sediul local al finanţelor publice, până la data de 25 mai 2016. Formularul poate fi găsit la instituţiile Caritas sau poate fi descărcat și de pe pagina de internet a organizației www.caritas-satumare.ro

Punctul I. trebuie completat cu datele personale şi punctul II. 2 cu datele organizaţiei: Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, Cod fiscal 4960929, Cont bancar: RO 80 RNCB 0221011282140001.

2% nu este o cheltuială în plus, ci este o parte din impozitul deja reţinut şi virat către bugetul statului, aferent veniturilor anului 2015. Este o modalitate oferită de stat prin care comunitatea are posibilitatea de a susţine activitatea unei organizaţii neguvernamentale. Această metodă este o importantă sursă de finanţare şi pentru serviciile oferite de Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare.

Oferiţi 2 minute din timpul Dvs. pentru reducerea foametei!

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor care şi-au oferit anul trecut cei 2% din impozitul pe venit Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare sprijinind astfel serviciile oferite copiilor cu dizabilităţi.

Sursa: Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 4.800 de persoane au fost angajate anul trecut prin AJOFM Satu Mare

Directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, Simona Derșidan, a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, bilanţul...

Închide