Ultima actualizare: azi, 12:19

Locale

Doi tineri urmăriţi general, reţinuţi la Petea

images (3)Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au reţinut doi cetăţeni români care erau daţi în urmărire generală.

Duminică, 17 ianuarie 2016, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în România, Alexandru V., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

Cu ocazia formalităţilor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana este dată în urmărire generală, având de executat o pedeapsă de trei ani şi opt luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Două ore mai târziu, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară Sorin Gheorghe B., în vârstă de 26 de ani, din judeţul Satu Mare. La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul este dat în urmărire generală, deoarece are de executat doi ani de închisoare, pedeapsă primită pentru conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis.

Poliţiştii de frontieră i-au predat pe cei doi tineri lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: ITPF Sighetu Marmației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.