Ultima actualizare: azi, 18:12
Locale

Expoziție fotografică semnată Bikfalvi Zsolt la Castelul din Carei

Learning to Fly VVLSâmbătă, 23 ianuarie 2016, de la ora 16.00 în Sala de Expoziții de la parterul Castelului Karolyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției fotografice intitulate „Learning to Fly”, a artistului fotograf Bikfalvi Zsolt.

Lucrările expuse reprezintă o colecție a fotografiilor acestuia, realizate în ultimii ani. Fotografiile nu sunt unele obișnuite. Ele reprezintă în întregime tematica fotografiei de aviație. Creațiile acestuia se pot încadra în fotografii de reportaj, de obiecte, unele dintre acestea având valoare artistică.

Expoziția este organizată sub patronajul AAFRO (Asociația Artiștilor Fotografi din România).

Organizatorii, Asociația Foto Clubul Vasile Vénig László Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Direcției de Cultură Carei, vă așteaptă cu drag la vernisaj.

Expoziția va fi deschisă timp de două săptămâni, conform programului de vizitare a Castelului, de marți până duminică, între orele 9.00 – 17.00.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prefectul propune o strategie de combatere a efectelor secetei

Prefectul Eugeniu Avram a propus în şedinţa de astăzi a Colegiului Prefectural constituirea unui grup de lucru format din reprezentanţii...

Închide