Ultima actualizare: ieri, 22:20
Locale

Maratonul poeziei românești la Castelul din Carei, ediția a III-a

Afis Maratonul poeziei 2016-pressCu ocazia Zilei Culturii Naționale și a aniversării a 166 ani de la nașterea poetului național, Mihai Eminescu, Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează cea de-a treia ediție a Maratonului poeziei românești. Acesta are ca scop popularizarea autorilor români de poezie în rândul tinerilor și conștientizarea importanței cunoașterii propriilor valori culturale.

Maratonul poeziei românești se va desfășura vineri, 15 ianuarie 2016, între orele 10-14, în Sala de simpozioane a Castelului Károlyi și va consta într-un recital de poezie, susținut de elevi invitați de la instituțiile de învățământ din municipiul Carei.

Se vor putea recita poezii scrise de autori români, indiferent de curentul literar sau de genul de poezie abordat.

O modificare în desfășurarea maratonului din acest an constă în faptul că participanții vor putea recita chiar din creațiile proprii sau vor putea cânta, având în vedere că foarte multe poezii românești au fost transpuse și muzical.

La eveniment poate participa orice persoană pasionată de poezie, indiferent de vârstă. Intrarea este liberă.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emu și porci vietnamezi în expoziție la Satu Mare

Asociația crescătorilor de păsări și animale mici ”SOMEȘ” Satu Mare organizează în perioada 15 – 17 ianuarie 2016, Expoziția Județeană,...

Închide