Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Noul păr curcubeu din 2016

rainbowww_katy_redbook”Rainbow hair” sau părul colorat în nuanțe puternice, demne de un curcubeu al cosițelor, a fost una dintre tendințele dominante din 2015. Fetele cu par albastru, verde, roz, mov, dar mai ales gri și argintiu, au împânzit străzile, căutând să trezească la viață orașele adormite.

Stiliștii anticipează însă că, în ceea ce privește culorile nebune de păr din 2016, pastelurile vor lua locul tonurilor electrice, puternice, și vor creiona o primăvară a iubirii delicate. Nuanța de care s-au îndrăgostit toate fashionistele? Rozul pal! Julianne Hough iți demonstrează de ce trebuie să o ai.

Movul electric din 2015 se transformă în manualul culorilor de păr din 2016 în lavandă! Ne vom supune de bunăvoie și farmecului nuanțelor de piersică și champagne rose, pe care Sienna Miller le-a adus la rang de artă.

Dacă ai impresia că 2016 nu are niciun pic de originalitate, vom încerca să iți schimbăm părerea aducându-ți în atenție tehnica „opal hair”. Stiliștii au devenit dicționare ambulante și ne lovesc încontinuu cu denumiri insolite. Odată ce vei da însă ochii cu culorile de păr din 2016 supuse acestui principiu, nu iți va mai păsa cum se numesc, iți vei dori sa le ai!

 „Opal hair” este o combinație de tonuri de alb perlă, roz deschis, bleu, mov și verde, în doze inegale. Nici măcar nu este necesar ca toate să figureze pe lista ta de „ingrediente pentru vopsea”: alege-ți favoritele și inspiră-te din combinațiile vedetelor! Kesha, niciodată timidă atunci când vine vorba despre părul ei, amestecă roz, verde și piersică, toate în tonuri ultra lejere, iar Ginnifer Goodwin asociază lavanda și roz și mărturisește că a petrecut nu mai putin de opt ore în salon pentru a obține această bijuterie cromatică.

Culorile de par nebune din 2016 ți se par tentante, dar nu te-ai supune dominației lor autoritare? Atunci presară doar câteva accente în păr, utilizând o vopsea semipermanentă, care se va atenua după câteva spălări. Rezultatul este la fel de hot, iar Gigi Hadid (cu bleu bebe) și Miranda Lambert (roz) sunt dovezi incontestabile în acest sens.

Sursa: www.divahair.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.