Ultima actualizare: azi, 20:53
DRM
Locale

Pacea și lumea mai bună, în atenția liceenilor sătmăreni

poz 3Vrem să schimbăm inimile pentru a construi o lume mai umană pentru toți: astfel începe PACEA” 

În data de 29 ianuarie 2016 în organizarea Mişcării Tinerilor Pentru Pace Satu Mare  în colaborare cu Liceul Teoretic German  “Johann Ettinger “ a avut loc seminarul “Vrem să schimbăm inimile pentru a construi o lume mai umană pentru toți: astfel începe PACEA”, susţinut de prof. Alberto Quattrucci, secretarul Comunităţii Sant’Egidio din Roma, la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger”. Acest seminar a fost al doilea susţinut de prof. Quattrucci liceenilor sătmăreni.

La eveniment au participat alături de profesorii organizatori de la Liceul German, Dobos Angéla, Gyöngyösi Iolanda şi Király Réka, profesori şi elevi din patru licee din Satu Mare. Seminarul a fost organizat în cadrul proiectului internaţional Comunităţii Sant’Egidio “Tineri Europeni pentru o Lume fără Violență”.

Acest proiect constituie un impuls spre a conștientiza erorile trecutului produse de naționalism, rasism și antisemitism, spre a întări legăturile interculturale și a promova în rândul participanților un sentiment de responsabilitate în calitate de cetățeni ai Europei.

poz 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Femeie cu arsuri grave, transportată la București cu o aeronavă a MApN

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a executat astăzi, 30 ianuarie, o...

Închide