Ultima actualizare: azi, 13:49
Locale

PNL Satu Mare: Prefectul se supune și cetățeanului sau doar politicului?

PNLDacă răspunsul este „Da”, din postura de reprezentant al cetățenilor, atât a celor care simpatizează PNL cât și a celor care nu mai doresc să trăiască în minciună, am dori să aflăm mai multe despre modul în care prefectul Eugeniu Avram a ajuns să fie cercetat penal în dosarul Mircea Govor, ca și complice la fapte de șantaj în formă agravată.

Acuzația care i-a fost adusă vineri prefectului de Satu Mare este una extrem de gravă care are multe implicații și poate avea urmări din cele mai urâte. Nu excludem prezumția de nevinovăție, normală și de drept în acestă cauză, motiv pentru care chiar am dori să aflăm punctul de vedere al reprezentantului Guvernului în teritoriu cu privire la acuzația care i se aduce.

Am dori să știm cât de apropiată a fost relația acestuia cu Mircea Govor și cu câte alte ocazii au mai existat controale la cererea acestuia? Poate fi făcut acel control la care face referire DNA, tematica și motivarea lui, precum și concluziile? Imaginea județului ca urmare a arestării și cercetării vicepreședintelui Consiliului Județean are foarte mult de suferit, iar acum începerea urmăririi penale față de prefect decredibilizează și mai mult județul Satu Mare.

În cine să mai creadă cetățeanul că mai e interest de soarta lui dacă până și singurul om aflat într-o funcție apolitică ajunge să fie urmărit penal, alături de personaje nedemne de județul Satu Mare?                                                                                                                                                                             

PNL Satu Mare    

61 comentarii

 1. ghita Răspunde

  In voi penelistilor va crede cetateanu desigur cu Sasu penalu in frunte,cu Cozma traficantu,cu Dormeo zero barat,cu Besenny rupt in gura prin cluburi,cu primaru de Beltiug care nu stie lega dou vorbe,cu Giurca curca care se kk pe el pana nu l scutura presa si Holdis,cu cons jud Panea betivu,cu Huzau ciocolatistu,cu Vass taietoarea de pensii si salarii,cu iohannis 6 case,cu gorghiu panarama,cu Blaga mafiotu,cu ciolanis cu astia in voi va crede cetateanu voi sunteti imaculati dar travestiti din pdl in pnl tot aceeasi mizerie,nu pupati voi rpd functii in jud si municipiu,pasarea malai viseaza,va trebuit o saptamana sa ziceti si voi ceva ca nu aveti de ce va lega ca asa urmarit penal cu abuzuri grosolane si cu prezumtia de nevinovatie si cu adevarul care va iesi la iveala AVRAM a fost de o sute ori mai buna ca si prefectu vostru giurca curca si va da clasa oricand la toti politruci din voi,dar asa e in romania cand aplici legea si esti corect deranjezi pe voi pnl pe curva luo sasu Adina Filip panarama orasului,pe Sasu Penalu dar cel de sus nu doarme atat va spun!

 2. petrica Răspunde

  Ha ha s au trezit pnl isti din somn,cozma si dormeo circarii si papagalii orasului

 3. vanessa Răspunde

  Prefectul nu e ales de cetatean asa ca nu are de ce sa se supuna cetatenilor dar nici politicului clar,dar dl.dr.prefect Avram si a facut din plin datoria fata de cetatean, este singurul prefect care a avut dispozitia sa asculte pe fiecare om in parte ce prob are si in mare parte au fost si lamurite si rezolvate,spre deosebire de giurca care dormea in birou si nu l vedea lumea la audiente decat o data n an

 4. gina Răspunde

  TRASEISTUL NICOARA ROMEO
  Romica Nicorica deputatul PP-DD a zbughit-o in 2013 partidul lui Dan Diaconescu la marele PNL. Traseist convins a fugit de la PNL, dupa ce Anonescianu i-a dat SUT in POPOU din colegiul de Teleorman.
  Romică Nicorică Dormică a prins deputat in Bucuresti – FERENTARI prin REDISTRIBUIRE !
  Asta reprezinta liberalismul la Satu Mare?
  Va reprezinta?

  • gust Răspunde

   Oare Nicoarica a platit cei 200.000 Euro pt. postul de deputat lui Dan Diaconescu, daca da sa ne spuna de unde !

 5. mirela Răspunde

  Care P. N. L ,în acest partid au rămas numai rebuturi ale societății, gen Cozma sau Nicara

 6. andrei Răspunde

  Nu mor caii cand vor cainii!

 7. vlad Răspunde

  70% din activitate si a dedicat o cetatenilor,este singurul prefect care a fost si in targuri sa vada si sa asculte problemele taranilor in adevaratul sens al cuv si ale agricultorilor,asa ca pnlistilor daca nu aveti cu ce sa agatati mai bine nu iesiti in presa ca sunteti penibili cu asemenea articol de gradinita,oare cine la scris beseni in club,dormeo in pat,sau cozma in vama cu tigarile in brate!

 8. Priceputu' Răspunde

  Deontologi ologi de penelei vopsiti( cozma pdelist,dormeo pepededist) din nou se baga-n’ seama! Cine este in fruntea narelui pnl satmarea( si in umbra lui ):
  Pdl
  1.mitica popica zis opsaid, cel care a mers de mana cu cozmuta la blaga cu spaga si….
  2. cozmuta cu vamuta si caracterul infect din el ,parrvenit visator;
  3.eminenta cenusie cu fata de bandit de morga, parazitul panea sandel;
  4. Ileana cosanzeana blidarita paranoita care e deja pe faras;
  5. Culegatorul de malai oportunist si turnator sasu cristinel + primariisi viceprimari pdlisti acoliti( piscolt,santau,bixad,calinesti,paulesti,odoreu,etc);
  6. Militianul colonei hotea grasu traseistul si oportunistul;
  7. Sami tantas oportunistul multitradator traseist;
  8. Osanca vos de salaj;
  9. Mai vreti nume? Mai am !
  PNL ciung
  1 dormeo traseistul parazit( toata viata a trait din politica si rahaturi )
  2. Radu bud, marele inalt functionar public visator de functii;
  3. Coloneiul soponos &co;
  4. Ghiranel director de opozitie si tranzitie;
  5.popel romel traseist inganfat si infatuat + popdan boxiorul anonim + concubina;
  6. Famiglia zeicu tata si fecior, mari guralivi penelei aroganti;
  7. Famiglia enatescu tata si fica;

  Am uitat pe cineva ?

  Voi va permiteti sa virbiti in numele popurului ma gasca de politruci de cacat ?

  • Ion Răspunde

   Ok si care ar fi soluția?

   • adi Răspunde

    sa se duca la munca cinstita toti CACATI asia care vin zi vand iluzii politice,vorba baciului GOVOR….S-O GATA,CATA CASA TATA LUME.

   • adi Răspunde

    sa se duca la munca cinstita toti CACATI astia care vin zi vand iluzii politice,vorba baciului GOVOR….S-O GATA,CATA CASA TATA LUME.

 9. nicu Răspunde

  PSD a dat judetului singurul prefect urmarit PENAL in ultimii 26 de ani,acesta fiind numit in functie de un prim ministru urmarit PENAL(V.V.Ponta)la recomandarea unui presed.PSD SM urmarit PENAL,ulterior,(V.Marian).Dupa debarcarea lui V.Marian a fost sustinut in continuare de noul presed. PSD SM urmaritul PENAL,ulterior,(M. Govor).Ptr faptele bune facute,care erau de fapt trecute in fisa postului, dl.prefect a luat salar din taxele si impozitele platite de cetateni.Apropo,care e prenumele corect,Eugeniu sau Eugen cum apare in conumicatul oficial al DNA de pe pna.ro?

  • Marian Răspunde

   nu te-ai saturat sa dai copy -paste la aceleasi intrebari penibile k noi ne-am de tine…esti pe nicaieri prietenas

  • paul Răspunde

   iar vorbesti fara sa stii ma nicule, nici macar numele nu il cunosti dar vorbesti de persoana dansului, se vede ca nu l cunosti, ca daca l ai cunoaste personal nu ai vorbi asa de dansul, esti penibil sincer si mai bine ai sta in banca ta,dar asa sunteti voi pnlistii vorbiti sa va aflati in treaba ca tatele pe drumul tarii PENIBILIII, VAI SI AMAR DE CAPU TAU NICULE

 10. gabi Răspunde

  I-a ascultat si ce?? In calitate de psiholog? Si daca i-a ascultat i-a si ajutat? Bineinteles ca nu, ca el avea alte treburi si alte interese: sa-i faca manariile la Govor , sa-si puna nepotul director, s.a, asa ca mai usor cu consilierea psihologica

  • Mirel Răspunde

   pe bune??? stii tu ca asa a facut? ai tu dovezi ca sa te afirmi???
   in calitate de prefect si-a insusit toate atributiile…a facut ce restul prefectilor nu au facut pt acest judet…asa ai face bn sa taci ca vb in lipsa de cunostinta!!!

  • paul Răspunde

   ma gabi si tu vorbesti fara sa stii, a ajutat foarte multa lume si va mai ajuta in continuare dar dupa rahatei ca voi va trage doar apa!

 11. Todea Răspunde

  voi ce vreti PNL-istilor?vremea voastra a trecut de mult decat cu voi la putere mai bn cu UDMR
  Voi ce credibilitate aveti in judet? Cu toti mafioti in Partid…de taceati mai bn faceati!!!

 12. Unio Răspunde

  Voi vorbiti, mai kk-narilor!!!!!! Ati avut cel mai plafonat, mai prost , mai rautacios si mai labar prefect pe care l-a avut vreodata judetul asta!!! Curca aia ametita de Giurca! Te luai de cap cand vedeai, aratarile de care era inconjurat pe la cancelarie!!!! Baaa, pana si Ciocan a fost un lord pe langa marginitul ala!!!

 13. EUGEN Răspunde

  Legea 340/2004 reglementeaza in principal activitatea prefectului si institutiei prefectului.Din art.2 al legii mentionate se poate deduce ca prefectul se subordoneaza Constitutiei si altor legi,iar administrativ Guvernului Romaniei a carui reprezentant in teritoriu este.Pprintre principiile ce guverneaza activitatea prefectului este si orientarea catre cetatean. Numele actualului prefect al judetului este cel trecut pe situl Institutiei PrefectuluiSatu Mare. Intr-o Hotarare a I C C J se subliniaza ca prefectul este o autoritate a administratiei publice centrale cu activitate in teritoriu.Prefectul trebuie sa fie apolitic.Din aceasta scurta prezentare se poate deduce cui se subordoneaza.Cu scuzele de rigoare pentru cunoscatori.

 14. Nistor Răspunde

  Despre ce vorbiti mai huliganilor? Tupeu mai aveti…De nu ar stii lumea cine-i Sasu , Cozma care se viseaza deja mare “sef” in oras baietase sterge-te inca la nas ca esti un mucos care ai pe langa tine numai unu si unu,mai versat in mita,camatarii si voi cereti socoteala? Va cerem noi voua in frunte cu Dl Sasu care ar acuza acum si pe masa numai sa scape…Jos cu el din functie mafiotu,sarlatanul…ce credibilitate vrei mai???mancava-r focul rand pe rand!!!

 15. Maria Blaj Răspunde

  In cine sa mai creada cetateanul??? Precis NU in voi!!! Credeti ca cu acest articol ieftin o sa va castigati “onoarea”???!!!
  Voi nu mai aveti nicio sansa!!!
  Cred ca numai oamenii de la tara pe care ia-ti putea mitui asa cum ati fost si voi la randul vostru si pusii in functii dupa 2 zile de la alegeri aia ar crede in voi altcineva nimeni.
  Ati distrus si “raschetat” tot pe unde ati trecut!!!

 16. Florin Răspunde

  Nerusinatilor si Hotilor ce sunteti voi PNL-isti!!!
  Ma faceti sa rad doar nu ati auzit si voi de “credibilitate”
  ceea ce nu va caracterizeaza pe voi nici in vreun fel!!!
  Sunteti ca Voda-n loboda!!!
  Ca noi am auzit – si stim dar “pacat”ca ADEVARUL care nu va prea avantajeaza!!!
  Auzi dar noi ce credibilitate ar trebui sa avem in Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Satu Mare???
  hmmm….ia sa aud???
  Cand Sasu ia mita si sustine firme la negru care cotizeaza in contuletul lui…acela de 800 mii € care “sarmanul” nu ii poate justifica…care trimite controale nejustificate pt niste “maruntei”care ajung tot in contul lui???sau al Andei…Acolo nu e santaj??? Acolo ce e ??? Ce mai cauta in functie?in libertate?

 17. Andrei Răspunde

  Si chiar voua ar trebui sa va de-a “explicatii” in acest sens asa-i???? Care sunteti in cacat ca trece imediat peste…dute tinerele Cozma si plimba ursu!!! Oare cat de apropiata e relatia ta cu Sasucu si toata satra voastra???
  Acum dintr-o data ati devenit curiosi de doleantele cetatenilor?

 18. sandel Răspunde

  Art. 21 legea nr. 340/2004
  Prefectul poate propune ministrilor si conducatorilor celorlalte organe ale administratiei publice centrale organizate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale sanctionarea conducatorilor serviciilor publice deconcentrate din subordinea acestora.(vezi cazu FILIP&SASU) cica asta e complicitate la SANTAJ:)))rad si copiii de voi pnlistilor, si inclusiv de procur.
  Art. 25
  Pentru indeplinirea atributiilor ce ii revin, prefectul solicita institutiilor publice si autoritatilor administratiei publice locale documentatii, date si informatii, iar acestea sunt obligate sa i le furnizeze cu celeritate si in mod gratuit.
  ASTA ASA PT NECUNOSCATORI SI BAGATORI IN SEAMA,AVIZ AMATORILOR!

  • sandel Răspunde

   si cica nu poti dispune un control cand ai legislatie in acest sens( ce respectam domnule avocat Cozma in tara asta nu legea???) si zeci si sute de semne de intrebate privind activitatea itm ului in compania FILIP&SASU ca se interpreteaza ca vezi doamne esti complice la santaj ca ai deranjat paianjenu si ca daca govor a zis ceva public si controlul a avut loc dupa un an si ceva dupa ce a vorbit govor prin conferinte de presa publice aia e complice la santaj, pai intr un an cata apa a curs pe somes si cate lucruri s-au intamplat si cate dovezi s au strans impotriva lui FILIP SI SASu, ce era mai bn sa se faca ca ploua si ca totul e ok la itm , asa ati fi vrut pnlistilor?dar asa e cand omul e corect si aplica legea si scormoneste cuibul DERANJEAZA si decat sa fie INFRACTORUL luat la rost mai bine il murdarim pe prefect sa para el vinovatu

 19. GUSTI Răspunde

  CEREM PUBLIC NOI CETATENII ORASULUI SI AI JUDETULUI DL PENAL SASU CRISTIAN SA TRIMITA CONTROL LA FIRMA AVOCATELULUI COZMA ADISORUCU CEL BLANDU SI SFANTU ATOT STIUTORUL,AVOCAT DE PRESTIGIU(SMENURI LA CANTERMIR, CARE SI A LUAT EXAMENELE LA FACULTATE SI IN BAROU CU MITA DIN TIGARI), ADI&CRIS, SA VEDEM CE E SI PE ACOLO CA NU PREA SE AUD LUCRURI BUNE, ASTEPTAM SA VEDEM ACEST LUCRU DACA SE VA INTAMPLA
  SI PE DEASUPRA CEREM DEMISIA PENALULUI SASU CARE CU DOSAR PENAL SOLUTIONAT STA IN FRUNTEA ITM ULUI ASTA E MORALITATE DOMNILOR PNLISTI, SASU SE DEDICA CETATEANULUI SAU DOAR PROPRIULUI SAU INTERES, NU A FACUT NICIO AUDIENTA NICI CAT ERA SUBPREFECT BELEA TOATA ZIUA SCULA IAR LA ITM IN LOC DE AUDIENTE SE INCHIDEA CU ADINUTA IN BIROU CE SPETA SI JEGOS DE OM, CINE IL SUSTIN PE ACESTA SUNT ACEEASI MIZERIE CA SI EL, DEFAPT CE SE ASEAMANA SE ADUCA TOATA SLEAHTA DE PNLISTI DEFAPT PDLISTI TRAVESTITI SUB ALTA DENUMIRE CA AU CREZUT CA LUMEA E PROASTA SI I UITA SI I IARTA DAR NU VA CRUTA NICI DUMNEZEU

 20. alina Răspunde

  pai daca nu excludeti prezumtia de nevinovatie de ce va bagati in seama, de reclama ? ca voi sunteti cei mai cei, sunteti toti o apa si un pamant ca dupa asta va balacariti in politica numai pentru interese dar e mai usor sa arunci pisica in curtea vecinului, COZMA DE CE FACI POLITICA NU TI AJUNGE DIN TIGI SI DIN AVOCATURA SAU ATATA ESTI DE SLAB CA NU TI AJUNG BANII DIN AVOCATURA SA TI BAGI MOTORINA IN CLS!

 21. CIBI Răspunde

  MAI BINE SI AR VEDEA COZMA DE FAMILIE SI DE ADINUTA SA NU I-O “FUrTE” ALTII

 22. JOHN Răspunde

  VAI SI AMAR DE PNLISTI ASTIA, VOI CREDETI CA, CU O INVINUIRE-MANEVRA SE FACE PRIMAVARA SI LUCRURILE BUNE FACUTE SE UIT SI SE STERG ASA USOR, AIA DE LA BUCURESTI STIU CE OM E AVRAM FATA DE LATURILE CA VOI DIN PNL HOTUL STRIGA HOTUL, DE SASU INFRACTORUL NR 1 DIN JUDETUL DE CE NU SPUNETI NIMIC AUD??
  NOI CETATENII JUDETULUI IL SUSTINEM PE AVRAM SI AVEM INCREDERE IN DANSUL SI CA TOTUL E O INSCENARE LA ADRESA LUI CA ALTFEL NU S-AR FI GASIT NIMIC SA AVETI COMENTARII RAUTACIAOASE SI PUERILE LA ADRESA LUI

 23. tractorista Răspunde

  Sunteti grozavi .P N L-istilor . Noroc ca exixtati . Altfel ne-am plictisii fara teatrul vostru , papusi de carpe umplute cu paie,ce sunteti !

 24. gigi Răspunde

  ADEVARATII PNLISTI CU STATE VECHI DE LA INCEPUTURILE LUI BRATIANU NU S CURVELE POLITICE SI MAFIOTII DE AZI DIN PNL PDL ACEEAZI MIZERIE.
  LUI ADINA FILIP SI LUI SASU CRISTIAN DE CE NU I TRIMITETI O INTERPELARE EL SA VEDEM CE INTERESE REPREZINTA IN FUNCTIE PE ALE CETATEANULUI SAU ALE FIRMELOR LA NEGRU CARE I COTIZEAZA IN CONT, ATATA TIMP CAT AVETI UN DIRECTOR CU DOSAR PENAL FINALIZAT SI CARE REPREZINTA PNL SUNTETI IN TROACA DE PORCI
  ASA CA MAI MOALE BIROUL DE PRESA AL PNL SI SA VA RASPUNDA PROCURORUL DE CAZ TOTAL NEPROFESIONIST SI CORUPT CARE FACE ANCHETA MANEVRA ABUZIVA !

 25. corina Răspunde

  interpelare catre pnl: ce ati facut voi pentru cetatenii acestui judet si a municipiului satu mare in principal? in afara de circ ieftin!

 26. cocolino Răspunde

  oamenii pnl ului: Urmaşul fostului preşedinte al CJ Cluj, liberalul Horea Uioreanu, la conducerea instituţiei a fost, din iunie 2015, Mihai Seplecan (33 de ani). Şi-a început cariera politica în PRM, iar din 2004 a trecut la PNL ajungând „mâna dreaptă” a preşedintelui PNL, Marius Nicoară, care devenise şi preşedinte al CJ Cluj. În următorii ani, Seplecan a ajuns în vârful ierarhiei filialei locale a PNL. A candidat pentru funcţia de preşedente al PNL Cluj, însă alegerile au fost suspendate de la centru. La circa un an de la arestarea lui Uioreanu, noul PNL l-a susţinut pe Seplecan la conducerea CJ într-o perioadă dificilă: clujenii erau a un pas să rămână cu gunoaiele în stradă, din cauză că proiectul noului centru de deşeuri era blocat, iar proiectele majore ale judeţului erau „pe butuci“. La 4 luni după ce a preluat preşedenţia CJ, PNL Cluj i-a cerut demisia şi l-a exclus din partid, din cauză că a făcut mai multe sesizări la DNA privind neregulile grave din instituţie. Seplecan a mai fost acuzat că şi-a falsificat diploma de absolvire a facultăţii de drept la Spiru Haret. El intenţionează să candideze la primăria Cluj-Napoca.

  DACA IN CAPITALA ARDEALULUI AU ASA OAMENI, APOI IN SM NE MIRAM CA AU NONVALORI, NIMENI IN DRUM, ZERO BARATI, PAPAGALI MANJITI PANA N BOT CARE MANANCA RAHAT SA DEA EI BINE!

 27. sever Răspunde

  Oameni buni, linistiti-va! Aceasta campanie furibunda si coordonata, de altfel, e frectie la un picior de lemn, ca DNA-ul nu citeste mesajele voastre de sustinere a smecherului Avram. Oare totusi ce-i in sufletul lui? Sa-ti arunci la gunoi educatia, sa-ti murdaresti reputatia si sa ajungi la batranete sa fii tarat prin tribunale. A meritat? Na bine, ar putea sa-si spuna in sinea lui ca a facut-o pentru familie, pentru copil, numai ca stea-s scuze personale pentru placerea aia bolnavicioasa de a fi puternic, cel mai tare

  • tiberiu Răspunde

   DNA -ul sa se ocupe de Sasu , ca atunci cand s-a vazut incoltit a atacat….acolo nu se vad toate neregulile…mai devreme sau mai tarziu o sa iasa la suprafata adevarul!!!
   de cand si pana unde s-a mai vazut asa ceva!!!

  • Codrin A Răspunde

   Pai chiar asa ce e in sufletul acestui om? Care si-a dedicat ani pt judet si acum sa vina interlopul-camatarul care bagat in kkt sa il atace pt ca ii ieseau la suprafata mizeriile….hmmm ??? Sa ii pateze numele care a fost trudit prin munca!!!
   Altii au devenit renumiti nu prin munca desi la functiile care le au sau le-au ocupat ar fi trebuit ci prin MITA si TOATE CELE!!!! Asa ca terminati odata chiar sunteti penibili pe bune!!!
   In ce tara traim fratilor pai cum nu ai dreptul sa mai dispui de niciun control ca deja esti urmarit penal!!!
   Pai maine poimaine ajungem sa mancam paine muceigata ca nu o sa se mai faca controale ca deja gata e santaj?
   Despre ce vorbim???
   Dar ma intreb cand Sasu a trimis controale in locuri cu dedicatie atunci si acolo a fost santaj???

  • OLGA Răspunde

   da de unde stii tu severas ca si a aruncat la gunoi educatia, ca si a mudarit reputatia ? adevarul va iei la iveala si atunci vom veda ce o sa mai aveti de comentat
   crezi ca dna citeste interpelarile penalistilor ?
   o viata de om nu ti o sterge o ancheta mafiota a procurorilor facuta in mod abuziv fara probe la comanda, pana ce nu se solutioneaza pozitiv /negativ ciocu mic si joc de glezna va gasiti toti netrebnicii sa va dati cu parerea care habar nu aveti cum il cheama dapoi sa stiti ceva concret de el

 28. Lucian Răspunde

  Nu trebuie sa de-a explicati nimanui a demonstrat in cei 3ani si jumatete ce fel de om -prefect e!!! A fost acolo mereu, s-a ocupat si s-a implicat din toate punctele de vedere.
  Daca nu era un om cinstit fiti siguri ca nu era cel mai longeviv prefect si culmea ca sin din tara el cu cel de la CJ, BH asa ca hai sa fim seriosi doar nu tineau cei de la Bucuresti un sarlatan drept dovada ceilalti prefecti dinainte.
  Asa ca luati aminte dragilor. Asta inseamna sa te numesti OM!!! In schimb voi ar trebui sa plecati capul in pamant ca strutii nu sa ceri socoteala!!! Bun exemplu aveti pe Sasu fost si subprefect ce a facut el in perioada de conducere ? in afara de sa umble cu mizerii, ce face acum??? Cozma tu dute vezi-ti de avocatura si nu iti mai face reclama aiurea si pe la tv esti inca pe nicaieri ca sa ceri tu socoteala cuiva care ai ajuns avocat prin mita in stanga si dreapta crezi ca nu se afla…. traim in Satu Mare!!! Si de cand ar avea nevoie cetatenii orasului de un astfel de reprezentant??? Au maaa… ce vreti sa ne invatati si pe noi cum sa facem 800 mii de euro??? sau trafic cu tigari??? sau camatarie??? ”Deastia ca voi vindem mai nu cumparam”!!!

 29. ghita nost Răspunde

  cum stai sever cu padurile mai ai ce taia la tarna si in tot judet?

 30. iorgu Răspunde

  Comunicat de presa

  Domnule Prefect,
  sancționați vinovații care chinuie constănțenii!

  Domnule Prefect, în calitate de șef al comandamentului pentru situații de urgență, vă rog să dispuneți sancționarea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri și a celei de la CNADNR – Constanța, pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, și anume: neimplicarea și necoordonarea acestor instituții în deszăpezirea drumurilor județene!
  Este inacceptabil ca după trei zile de la blocarea drumurilor județene și naționale, ca urmare a viscolului, în județul Constanța să mai avem drumuri blocate.
  Dovediți, vă rog, obiectivitate și sancționați vinovații, RAJDP sau CNADNR!
  PRESEDINTE MP CONSTANTA,
  CLAUDIU-IORGA PALAZ
  si in cazul acesta tot un presedinte de partid cere public prefectului control si sanctonarea regiilor de drumuri din Constanta, in cazul in care aplica legea si drepturile si obligatiile ce i revin in baza acesteia va fi acuzat de santaj si complice la santaj? asta ce e pnlistilor si dl procuror!?

 31. cipri Răspunde

  Domnilor sa vi cu acest ipocrit de Cosma si sa spui ca vrei sa schimbi ceva in SATU MARE e ca si cum ai vrea sa faci dintr-o prostituata o familista convinsa s-au cel putin cred ca ar fi mai multe sanse decit sa crezi ca pe acest caracter infect ar putea cineva sa-i acorde votul,,Domnule Cosma cit ai dat spaga la Oltean ca fostul nostru coleg Mihalca sa fie mazilit din CJ ca tu sai iei locul,,Domnilor colegi PNListi nu va incredeti in acest nemernic ca daca era ceva de cistigat un banut va vinde in secunda doi,,,Din ce ai facut mai nemernicule la virsta ta atita avere ?

 32. nicu Răspunde

  Procesul de evaluare a prefectilor este in desfasurare conform declaratiei purtatorului de cuvant al Guvernului dl Suciu si va dura pana la 1 feb.Cred ca dl.Ciolos nu citeste portal.sm sau daca totusi o face isi da seama de campania orchestrata de sustinere a unui prefect urmarit PENAL.La fel nici DNA-ul nu cred ca e impresionat de aceasta campanie.Cred mai degraba ca nu grija fata de dl prefect va mana in lupta ci perspectiva pierderii unor privilegii personale.Stati linistiti exista viata si dupa Avram la fel cum a existat si dupa Riedl(ptr UDMRisti)si dupa Ciocan(ptr.PSDisti)si dupa Bud(ptr PNListi)si dupa Giurca(ptr.PDListi)

  • petrica Răspunde

   Si dc dupa controalele lui ciolos Avram ramane ce zici nicule mori de ciuda da sau nu,dar exista viata si dupa tn si dupa campania ta impotriva prefectului ca poate vrei tu sa obtii ceva,nu vreau sa obtine,nimic doar vreau sa arat ca nu merita ca avram sa fie bagat in troaca voastra de porci si sa l balacariti voi pnl isti ca nu aveti de ce si pt ce el e apolitic asa scrie la lege asa ca “batetiva” cu adversari politici daca sunteti politicieni nu papagali cu Sasu Cozma Dormeo si suporterul nr 1 Nicu

   • nicu Răspunde

    Dl Avram e tot atat de apolitic precum erau si sunt domnii Riedl(UDMR),Ciocan(PSD),Bud(PNL vechi),Giurca(PDL).Toti si-au dat demisia din partide la momentul numirii ca prefect iar dupa destituire au revenit in partide ba mai mult acum ocupa functii de vicepres.CJ UDMR,consilier judetean PDL.Orice om impartial isi poate da seama cat de,,apolitici” au fost respectivii domni ca prefecti.Dupa numirile in functii prima lor sarcina de la partid era sa elibereze posturile de sefi in deconcentrate ocupate de oamenii pusi de partidul care tocmai pierduse alegerile.Care nu intelegea sa plece de bunavoie avea parte de vizite ale corpului de control al prefectului(Dorle ti se pare cunoscut scenariul?) in baza unor reclamatii fabricate.

    • sorin Răspunde

     l-ai vazut pe prefect A inaine de numirea lui ca prefect pe la partid mare politician? asta nu a inventat prefectu x sau y macaroana asa au facut toate partidele cand au venit au raaschetat tot, doar ponta i a lasat pe vechii vezi SASU director pe vremea pdl pe vremea psd subprefect si director e asa capabil? hai sictir! Ghiran de la statistica e pnlist director pe vremea psd ului,maxim de la frontiera director pe toate regimurile daca toti au facut asa cum spui tu nicule inseamna ca din 90 in coace toti trebuie acuzati de santaj, ce zici intri si tu in oala?

 33. bocitoarea PSDista Răspunde

  Mai, mai, oameni buni, dragi postaci psdisti, stati ma ca n-o murit Avram! Pur si simplu e cercetat penal! Eu nici nu cred ca asa vi s-a spus sa postati, atat de dedicati, atat de lingai pana in pragul vomei! Deja postarile voastre seamana mai mult cu mesajele de condoleante. Cateo facut, cat o fost de bun, ramas bun, vai, vai, aoleo, vai,

  • Dumi Răspunde

   pai da asta e adevarul , dureros pt voi din pacate!!!

  • nicu Răspunde

   De fapt ei isi plang propria soarta care probabil depinde de prezenta dl Avram la prefectura.Daca pleaca dl Avram isi pierd privilegiile

   • sorin Răspunde

    tu ce iti pierzi capu, ti am zis ca nu ti s a marit indemnizatia de handicap mintal votant pnl

 34. Dumi Răspunde

  iar voi ati face orice numai sa dati bn, “noroc” k sunteti PNL isti si fuge lumea d voi ca de dracu!!!

 35. N.N.T Răspunde

  o adunatura de ….!!!!

 36. figaro Răspunde

  Imi vine sa vomit cand vad de cat populism dau dovada domnii astia de la PNL-ul asta wanna be!

 37. iorgu Răspunde

  dedicatie pt nicu :Comunicat de presa

  Domnule Prefect,
  sancționați vinovații care chinuie constănțenii!

  Domnule Prefect, în calitate de șef al comandamentului pentru situații de urgență, vă rog să dispuneți sancționarea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri și a celei de la CNADNR – Constanța, pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu, și anume: neimplicarea și necoordonarea acestor instituții în deszăpezirea drumurilor județene!
  Este inacceptabil ca după trei zile de la blocarea drumurilor județene și naționale, ca urmare a viscolului, în județul Constanța să mai avem drumuri blocate.
  Dovediți, vă rog, obiectivitate și sancționați vinovații, RAJDP sau CNADNR!
  PRESEDINTE MP CONSTANTA,
  CLAUDIU-IORGA PALAZ
  si in cazul acesta tot un presedinte de partid cere public prefectului control si sanctonarea regiilor de drumuri din Constanta, in cazul in care aplica legea si drepturile si obligatiile ce i revin in baza acesteia va fi acuzat de santaj si complice la santaj? asta ce e pnlistilor si dl procuror!?

  ia spune mestere asta ce este, ca tu le stii pe toate ?

 38. mihai Răspunde

  hey nick ia lectureaza l 340/2004 daca nu intelegi ceva mai scrie, daca nu trage apa dupa tn de suporter pnlist sau penalist ce esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Premiera ”Paiața”, în regia lui Emanuel Petran, vineri la Casa de Cultură

La Casa de Cultură a Sindicatelor , în sala ”Amfiteatru” va avea loc vineri, 22 ianuarie, premiera spectacolului ”Paiața” după...

Închide