Ultima actualizare: azi, 15:02
DRM
Locale

Primarul Dorel Coica transmite Crăciun Fericit creștinilor de rit vechi

content (2) [Converted]Tuturor creştinilor de rit vechi le urăm ca spiritul Sărbătorilor de iarnă să le mângâie sufletul, să le aducă bucurii şi prosperitate, fericire, noroc şi oameni dragi aproape.

 Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

 

Primăria municipiului Satu Mare

Primar dr. Coica Costel Dorel

6 comentarii

 1. mirela Răspunde

  Pai normal tatăl lui este comunist rus,colonel în armata .

 2. Unde e Targovistea Răspunde

  O luna mai ai Dorule si te duci langa fratele Mircea! Si nu-l mai barfi pe Vasile. Nu minte cand zice ca ai luat 1.000.000 de dolari de la NEPI!

 3. Ivan Răspunde

  Счастливого Нового Года и Рождества!
  Tем же, чем обычно.

 4. Vasi Răspunde

  Un golan mincinos acest pensionar militar tolerat o viata intreaga in curtea unitatii militare. Satmareni mai aveti putin si scapati de el.

 5. raudetot Răspunde

  Domnule primar, de dupa Craciunul nost’ as vrea sa va doresc ceva: orasul pe care il pastoriti sa alba, de ziua lui Eminescu, promisul MONUMENT AL LIMBII ROMANE. Sau Satu Mare nu merita sa aiba asa ceva? Sau NU SUNT BANI? Sa facem o cheta pentru ridicarea acestui monument, sa avem si noi cu ce ne lauda, Ca Cu altceva, Cu ce? Trotuare strambe avem si in centrul orasului, o adevarata rusine, Hotel Dacia, nu mai avem,locuri de joaca pentru copii, pe suprafete de tot rasul si cu piatra pe jos de iti rupi gatul, avem. Da’ MONUMENTUL de care se facea vorbire, NU AVEM. Poate in secolele urmatoare. Dar cine va trai pana atunci, dom’ primar? Dv.?

 6. Alin Răspunde

  Primar de rahat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Consultaţii de specialitate la SCM Dr Coica

În  data de 08.01.2016  de la ora  9:30  la Cabinet Dr. Coica,  va consulta Dr. Fălăuş  Simona Medic Specialist  Reumatologie...

Închide