Ultima actualizare: azi, 22:16
Locale

Scandal la Ardud aplanat de jandarmii sătmăreni

descărcare (10)Marţi, 26 ianuarie 2015, în jurul orei 15.30, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţi de către dispecerul de serviciu al unităţii de poliţie în baza apelului unic de urgenţă 112,  să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat în localitatea Ardud,  la un local situat în centrul oraşului, unde, un bărbat a provocat scandal, refuzând să părăsească localul, adresând injurii şi expresii jignitoare personalului şi distrugând o parte din bunurile din local.

Deplasându-se de urgenţă la solicitare, jandarmii au găsit scandalagiul, au aplanat scandalul şi au trecut la identificarea acestuia, ca fiind Radu I, în vârstă de 50 de ani pe care l-au predat ulterior poliţiştilor Secţiei Ardud pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Precizăm că scandalagiul nu era la prima abatere, în urmă cu trei zile, repetând acest episod.

Pentru un plus de siguranţă recomandăm cetăţenilor să solicite sprijinul jandarmilor sătmăreni ori de câte ori liniştea publică este tulburată.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Incendiu în Boghiș și Negrești Oaș. A luat foc acoperișul unei societăți comerciale și un apartament

În cursul zilei de ieri, pompierii din cadrul I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea a două...

Închide