Ultima actualizare: azi, 18:18
Locale

Super ofertă de la Tarom: zboruri Satu Mare – Bucureşti la 57 euro. Cât ține minunea

aeroport Satu MareTarom contraatacă în bătălia cu companiile low-cost: a lansat o ofertă de tarif unic de 57 de euro dus-întors pe rutele interne, anunță realitatea.net.
Compania aeriană de stat Tarom, al doilea jucător din piaţă după numărul de pasageri transportaţi, pune în vânzare cu ocazia celebrării a 157 ani de la Unirea Principatelor Române bilete cu tarif unic de 57 euro (dus – întors) pe rutele între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara.
Bilete sunt puse în vânzare în perioada 22-24 ianuarie.
Oferta specială este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate pe curse interne TAROM şi este supusă unor termene şi condiţii (durata şederii la destinaţie între 1 şi 14 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi taxe şi a unei penalizări de 20 EUR/tranzacţie, restituirea nu este permisă).
Oferta Tarom vine după ce companiile low-cost Ryanair şi Wizz Air au anunţat că vor opera curse interne pe rutele Bucureşti-Timişoara, respectiv Bucureşti- Cluj-Napoca (şi retur).

Sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mircea Govor a fost eliberat din arest

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, a fost eliberat, azi-noapte, din arestul IPJ Bihor, după 30 de zile petrecute...

Închide