Ultima actualizare: azi, 13:48
Locale

Trenul de București a întârziat două ore. Călătorii, ținuți în frig

tren frigTrenul Satu Mare – București a ajuns astăzi în capitală cu o întârziere de două ore. Călătorii s-au plâns că au stat și ei în frig mai bine de patru ore pentru că s-a defectat instalația de încălzire, a transmis corespondentul Realitatea TV.

 “În urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele ore, CFR Călători informează pasagerii să aibă în vedere faptul că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă.  
Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători  ia deja următoarele măsuri:

– asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;

– suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);

– pregătirea  suplimentară a a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.  

Întrucât există posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.
Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro”, se precizează într-un comunicat al CFR Călători.

sursa: realitatea.net

Un comentariu

  1. ? Răspunde

    unde esti joany cu guvernu tau de tehnocrati?, te doare undeva ca tu esti la caldura in florida si ciolanu se rumeneste la gura sobei, ia dati-va voi frumos demisia pentru ce au trait oamenii astia sau macar cei de la ministerul transportului si cei din conducerea cfr-ului, unde ghorghiu blaga vocea strazii?ai nostrii dormeo si adisor acuma va faceti ca ploua???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.