Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

A vrut să se sinucidă pe o stradă din Satu Mare. Un trecător i-a tăiat şteangul

ambulantaUn bărbat a vrut să se sinucidă pe o stradă din Satu Mare, el fiind salvat în ultima clipă de un sătmărean care i-a tăiat ştreangul.

Ambulanța a fost solicitată pe str. Rozmarin pentru un pacient de sex masculin, de 43 ani, nu de mult timp sosit din alt județ, care ca urmare a unei depresii severe, determinate probabil de probleme familiale şi sentimentale, doreşte să se sinucidă prin spânzurare.

Astfel reuşeşte să-şi ducă la îndeplinire planul în plină stradă, dar este observat repede de un martor, care dând dovadă de spirit civic şi mult sânge rece, reuşeste să-i taie ştreangul şi să anunţe ambulanţa. Echipajul cu asistent sosit la faţa locului, găseşte pacientul deja conştient stabil hemodinamic care prezintă la nivelul gâtului  şanţul de spânzurare. Pacientul este preluat şi transportat sub supraveghere la U.P.U. iar ulterior este internat în secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare“, a precizat Ambulanţa, într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Cereale expirate de 47 de zile, la vânzare în Auchan Satu Mare

O cititoare PortalSM ne-a sesizat o întâmplare care a avut loc astăzi, în hypermarketul Auchan. Cititoarea noastră aflată la cumpărături...

Închide