Ultima actualizare: azi, 13:52
Locale

Zeci de utilaje de dezăpezire au acționat în Satu Mare

descărcareÎn urma ninsorii ce a căzut peste judeţului Satu Mare, în perioada 04.01.2016-05.01.2016, în intervalul orar 17,00-08,00 pe toate retelele de drumuri naţionale din judeţ s-a actionat cu un număr de 26 utilaje de deszăpezire, fiind împrăştiat 275 de tone de material antiderapant. La acestă oră sunt angrenate un număr de 17 utilaje de deszăpezire încărcate cu material antiderapant.

De asemenea pe toate reţelele de drumuri judeţene în perioada 04.01.2016 orele 19.30 – 05.01.2016 orele 05.00, s-a acţionat cu  un număr de 22 utilaje de deszăpezire fiind împrăştiat 1800 tone de material antiderapant compus din nisip+sare. La această oră se acționează îndeosebi în Zona Oașului cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant. 

În municipiul Satu Mare acţiunea de deszăpezire a început ieri 4 ianuarie la orele 19,00 şi a continuat pâna azi dimineaţă la orele 09.00. S-a acţionat cu 15 utilaje de deszăpezire, fiind împrăştiate 131 tone sare și 7 tone clorură de magneziu. Acţiunea de deszăpezire pe raza municipiului Satu Mare va continua pe tot parcursul zilei.

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a solicitat reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “SOMEŞ” Satu Mare şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean informaţii cu privire la modul de intervenţie, aceştia precizând că nu s-au constatat evenimente deosebite în această perioadă.

Sursa: Prefectura Satu Mare

5 comentarii

  1. barny Răspunde

    prin oras si-au batut joc de dezapezire. ceapa lui de oltean

  2. nareimportanta Răspunde

    foarte interesant !!!!!!!!, un utilaj de la drumurile nationale a imprastiat aproximativ 10 tone de material in 15 ore in timp ce un utilaj de la drumuri judetene(Tehnic asist) a imprastiat peste 80 de tone in doar 8 ore si jumatate asadar de vreo 15 ori mai mult,,,,foarte interesant!!!!!!!!!!!

  3. vatra Răspunde

    unde de la doua pana la sase dimineata de exemplu pe Liviu Rebreanu nu atrecut nici din greeala se poate pe la govorescu coica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Urmărit general depistat în vama Halmeu

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au depistat un cetăţean maghiar care era dat în urmărire generală de către...

Închide