Ultima actualizare: azi, 10:37
Locale

4.200 de pachete de țigări de contrabandă descoperite de câinele Spidy de la Vama Halmeu

spidy vama halmeuInspectorii vamali din cadrul biroului vamal de frontieră Halmeu au reținut ieri, în vederea consfiscării, 4.300 de pachete de țigări de contrabandă descoperite în mașina unui cetățean maghiar. Descoperirea a fost făcută de câinele antitabac Spidy de la Vama Halmeu, specializat în detecția de tutun și produse din tutun.

 Cetățeanul maghiar s-a prezentat la Vama Halmeu pe sensul de intrare în țară cu un autotiurism VW Passat. Inspectorii vamali, împreună cu Spidy, au verificat autoturismul și au găsit 4.200 de pachete de țigări de contrabandă ascunse și nedeclarate în mai multe locasuri special amenajate în portbagaj, rezervor, praguri, bordul acestuia, precum și în roata de rezervă.

 Întreaga cantitate de țigări precum și autoturismul cetățeanului maghiar au fost consifscate, iar acestuia i s-a aplicat o amendă în cuantum total de 10.000 de lei. 

Un comentariu

  1. servus Răspunde

    felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Drept la replică: Kaufland explică incidentul prețurilor. Unde pot semnala clienții erorile din magazine

Reprezentații lanțului de magazine Kaufland ne-au trimis un drept la replică în cadrul căruia explică incidentul semnalat duminică de Portalsm.ro...

Închide