Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Al doilea magazin Kaufland la Satu Mare. Vezi unde va fi amplasat

kaufland_poze1Un al doilea magazin Kaufland urmează să fie construit în scurt timp la Satu Mare de compania germană care deține această rețea. Dacă lucrurile merg bine, noul supermarket ar putea fi deschis până de Crăciun.

Acest al doilea magazin urmează a fi construit în locul fostei „fabrici de scaune”, precum şi pe terenul viran din jurul acesteia, cu intrări de pe Bulevardul Henri Coandă şi strada Corvinilor.  Reprezentanții societăţii care va demara investiţia au anunţat azi, în cadrul dezbaterii publice care a avut loc la sediul Primăriei Satu Mare, la care au mai fost prezenți reprezentanţii Primăriei, ai firmei beneficiare, ai proiectantului lucrării şi ai asociaţiei de proprietari din zonă, că au fost solicitate toate avizele şi autorizaţiile pentru începerea lucrărilor. Conform planurilor, noul supermarket Kaufland ar trebui să se deschidă până la Crăciun.

Planului urbanistic dezbătut azi arată că pe fosta platformă a ”fabricii de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. Suprafața magazinului Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

plan kaufland 2

În cea de-a doua etapă a construcției, preconizată pentru anul viitor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon. De asemenea, vor mai fi amenajate alte 144 de locuri de parcare.

Reprezentanţii Primăriei au dat asigurări că, dacă vor primi toate documentele solicitate pentru autorizare, proiectul de hotărâre privind demararea investiţiei Kaufland ar putea fi inclus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din luna martie şi, în cazul unui vot pozitiv al aleşilor sătmărenilor, lucrările de construcţie ar putea începe deja în primăvară.

2 comentarii

  1. Leonard Capraru Răspunde

    Cat mai multe magazine si mall-uri in satmar si cat mai multe salarii minime !Vai de koorul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.