Ultima actualizare: azi, 12:10
Locale

Alți opt șoferi sătmăreni au rămas pietoni

politie alegeriCu efective mărite, în cursul zilei de duminică polițiștii sătmăreni au efectuat peste 60 de acţiuni pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea faptelor ilicite şi a accidentelor rutiere, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

În urma activităţilor desfăşurate au fost întocmite patru dosare penale şi au aplicate 235 de sancţiuni contravenţionale, 186 dintre acestea fiind aplicate conducătorilor auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, iar celelalte pentru nerespectarea normelor privind  ordinea şi liniştea publică şi desfăşurarea activităţilor comerciale. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 63 048 lei.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării sau pentru continuarea cercetărilor bunuri în valoare de aproximativ  1.550 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut opt permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.

Un comentariu

  1. Zidar Răspunde

    “…acţiuni pentru menţinerea siguranţei publice” auzi la ei! Unica solutie e amenda, asta se numeste mentinere a sigurantei publice? Rusine sa va fie puslamale nesimtite! Sunteti 1000 de politisti in sediu care nu faceti nimic, platiti din banii nostrii si voi “mentineti siguranta”!? De ce nu ii amendati pe politicieni care conduc beti crita? Nici nu aveti curajul sa ii opriti in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.