Ultima actualizare: azi, 18:12
Locale

Amical: Kisvárda – Olimpia Satu Mare 2-1

olimpia-630x360Intr-un joc de pregatire desfasurat simbata, la Kisvarda, echipa locala, ocupanta a locului secund in Liga a II-a din Ungaria, a invins cu scorul de 2-1 FC Olimpia Satu Mare.

Prima faza importanta a meciului s-a petrecut in minutul 16. Juniorul Bura a centrat din stanga, Markus a incercat sa trimita cu capul spre poarta adversa iar dintr-un adversar mingea a ajuns la Ianc, care a fost secerat in suprafata de pedeapsa de un adversar, arbitrul aratind imediat punctul cu var. Capitanul Iuhas a executat precis, si Olimpia a deschis scorul.

Tot din penalty echipa gazda avea sa restabileasca egalitatea in minutul 37. Kanalos a pierdut un balon in apropierea careului, iar Eros a fost tras de tricou dupa care a transformat penalty-ul acordat de arbitru.

Partea a doua a jocului a inceput cu o situatie importanta de gol, irosita de Faur. Brata si Munteanu au incercat sa inscrie cu suturi de la distanta, iar ultima parte a meciului avea sa fie controlata de echipa gazda, care a si reusit sa inscrie golul victoriei in minutul 79. Minezis a scapat din marcaj, l-a driblat pe Suta, si a inscris in poarta goala.

Antrenorii Olimpiei s-au confruntat cu mai multe probleme de lot, indisponibili pentru acest meci din cauza accidentarilor fiind Bigiu, Lukacs si Salageanu, in timp ce Buhaescu si Takacs acuza viroze respiratorii.

• Kisvarda FC: Ryhanmry, Vari, Izing, Pupuner, Fodor, Bugi, Lucon, Eros, Dilczeg, Rajozi, Cseri. Au mai jucat: Lizni, Grune, Lazan, Minezis, Kulnar, Nagy, Karzta, Erzlahpi.
Antrenor: Soos A.

• FC Olimpia Satu Mare: Suta – Muntean, Muresan, Heil, Iuhas – Ianc, Onicas, Kanalos, Bura – Brata, Markus. Au mai jucat: Tataru, Ciul, Rus, Faur, Nemes.
Antrenori: Tiberiu Csik si Ion Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale, Sport
Taxa de mediu va fi eliminată. Se transformă în impozit anual!

Timbrul de mediu pentru autovehicule va fi transformat în impozit anual, cu un cuantum mai mare al taxei pentru mașini...

Închide