Ultima actualizare: azi, 10:40
Locale

Andreea Paul: PSD a îndatorat oraşul Negreşti Oaş!

andreea paulDeputatul PNL Andreea Paul a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă că PSD a îndatorat oraşul Negreşti Oas atât de mult încât plăteşte rate şi dobânzi la bănci mai mari decât cheltuielile pentru cetăţeni.

“PSD a îndatorat atât de mult comunitatea locală din Negreşti Oaș, încât în prezent, din totalul veniturilor proprii ale primăriei de circa 12,5 milioane lei: 12% sunt alocaţi cheltuielilor cu ratele şi dobânzile la bănci şi doar 10% spre cheltuielile de capital, adică spre investiţii. Marea majoritate a bugetului local din Negreşti Oaș – într-o proporţie covârşitoare de 78% – merge spre cheltuielile cu personalul și cheltuielile materiale de funcţionare ale primăriei. Adică în bună măsură spre clientela de partid a PSD angajată în instituţie şi spre partenerii comerciali agreaţi de PSD. După 26 de ani de cheltuieli anapoda făcute de PSD, fără nicio strategie de dezvoltare durabilă sau fără niciun plan de management coerent, mi-aş dori ca toţi liderii PSD să bea apă de la robinet doar din Negreşti Oas. Şansele ar fi mai mari să cunoască realitatea, având în vedere faptul că această sursă esenţială vieţii nu corespunde nici unui standard de calitate şi consum. Credeţi că au curajul? De ce când este vorba de ei ştiu să se ferească, dar când e vorba de populaţie nu ştiu să o protejeze, nu se gândesc la cetăţeni? “, a declarat deputatul.

Parlamentarul a acuzat primăria condusă de PSD că le cheltuie banii pe nenumărate petreceri pe bani publici, fără a le întoarce beneficiile cuvenite: apă potabilă la robinet, drumuri, şcoli şi spitale moderne.

11 comentarii

 1. Adrian b Răspunde

  Nu va mai votează nimeni stați liniștită nu mai vă chinuiți sa mințiți oamenii.

 2. polgar Răspunde

  Adi Cosma presupus traficant de țigări în Halmeu, Lenuta minte de bibilica,Mitica Ofsaid,Nelu Olteanul aștea sunt oamenii care va reprezinta doamna Vass.
  Colegii care ar fi adus voturi au fost îndepărtați de aceste specimene.

 3. Ani Răspunde

  Datoriile pe negresti sunt reale. F Mari! Apa ioc.

 4. georgica Răspunde

  A aparut circara sefa in prim plan
  Vaca cu cabina bagajelu si la bobota cu tine ca ti se termina flotantul de oas

 5. Cocolino Răspunde

  Oare citi oameni/copii au murit de saracie in perioada cind Vass taia salariile si Udrea isi lua genti de zeci de mii de euro? Oare cite primarii cu care DNA Vass are contracte de consiliere au datorii ? Oare ce s-a intimplat cu acuzatia de plagiat a doctoratului? Oare cum se face ca Vass a inaintat feroce in Universitate exact cind partidul ii era la putere? Oare cum se face ca dna vass beneficia de informatii cu care isi ajuta firma sotului sa cistige 930000 lei noi pentru 20 de zile de munca in contracte cu Hidrocentrala ?

 6. Blocat pe facebook de deputata Răspunde

  Pai nu e asa grav. Tu ai indatorat o tara si noi am platit datoria. Din pacate deputato nu avem de unde alege. Stim ce puteti fie ca sunteti de la pedele, pesede, penele sau vomitaturile celelalte. Asa ca stai linistita ca mai apuci un mandat nu-ti moare plodul de foame cum patesc mii de copii din tara asta din cauza voastra. Te plingi ca fura pesedeul dar iti uiti colegii si se pare ca si alegatorii tai uita repede. Da noi, doamna ipocrizie, nu uitam. Esti mai penibila ca alinuta. Dute blonda si ne lasa!

 7. ....) Răspunde

  si tu SCROAFA versata….ce ai facut CONCRET pentru NEGRESTI zona din care ai lins miere BAGABOANT-O!!!

 8. crina Răspunde

  Postaci psd isti cu spurcaciuni in gura! Alo , alo ati uitat ca voi aveti lideri unu si unu… anagamatu de Cicanus Ghe, Govorila inculpatuu , alo va place sau nu, pana ajungeti la nivelul de pregatire a domanei Andereea va mai trebuie trei vieti , trei precum trandafirii vostrii ofiliti ca mai mult nu stiti numara….

 9. cily Răspunde

  Se zvonește prin oraș ca in2013 dl Cosma a luat 60000 de lei pt a intermedia o prelungire de contact pt Florisal ,iar Coica încearcă apropierea de Cosma pt a face o alianță cu el promițându-i un post de vice primar

 10. observator Răspunde

  Osenilor,Andreea Vass e preferabila agramatului Ciocan.Putini se pot lauda ca au o reprezentare de asa calitate.Daca a manarit ceva(probabil ca da pt. ca de asta se face politica la noi) sa fie dovedita si la bulau cu ea.Pana atunci…Si nu uitati ca daca Boc a taiat salariile Ponta nu s-a grabit sa le mareasca si cand a facut-o,a focut-o cu un procent ce acopera doar inflatia pe perioada respectiva,semn ca nu-l dadeau banii afara din govern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Spargere de 10.000 de lei într-o casă din Pişcolt

Un bărbat bănuit că ar fi sustras bani şi bijuterii dintr-o locuinţă din Pişcolt, este cercetat de poliţişti sub aspectul...

Închide