Ultima actualizare: azi, 08:44
Publicitate

Belliny Cocktail Service, peste 10.000 de cocktail-uri realizate pentru sătmăreni. Clienții fideli sunt… doamnele!

belliny cocktail service  (2)10.000 – e o cifră care pentru noi poate spune multe. Pentru Belliny Cocktail Service înseamnă 10.000 de cocktail-uri servite într-un an la Satu Mare.

Afacerea cocktail-urilor pare să meargă bine în Satu Mare, evenimentele mondene dar și cele private gen nunți, botezuri, majorate nu mai sunt în vogă fără renumitele cocktailuri. Diversitatea băuturilor realizate de bartenderi sunt adorate de doamnele și domnișoarele noastre sătmărence. Și până la urmă, e ceva normal să servești altceva decât clasica pălincă, whisky, vodca sau vin, combinate cu diverse sucuri autohtone. Acum sunt atâtea ingrediente și fructe în mod special care te îmbie la gusturi exotice și de multe ori îți încântă privirea aspectul băuturii din pahar, tocmai datorită designului și amprentei bartender-ului.

Andrei Iederan și echipa lui de băieți de la Belliny Cocktail Service au pus această afacere pe picioare. I-am găsit prezenți la toate târgurile expoziționale, având astfel ocazia să îi tragem de limbă ca să aflăm ce înseamnă cocktailul și cum e primit în Satu Mare.

belliny cocktail service  (9)Cerința cocktailurilor, la nunți în mod special, este mare și astfel în perioada verii a anului trecut aveam cam două evenimente pe o seară.  Pentru că m-ai pus să le adun, pot să-ți zic acum că în 2015 am făcut peste 10.000 de cocktailuri. Cocktailul este un trend nou pe piață și ajută în mod special organizatorii, hai să spunem mirii. Se trece într-o nouă etapă a unui eveniment, de la clasicele băuturi la ceva exotic, fresh și natural. Prin noi se oferă o mai mare varietate de băuturi alcoolice și non-alcoolice într-o prezentare inedită”, a povestit Andrei Iederan.

După câte am înțeles, prezența celor de la Belliny Cocktail este avantajoasă pentru organizatori, aceștia fiind și consultanți pe partea de băuturi a evenimentului. Strict la subiect și pe înțelesul tuturor, cei de la Belliny stabilesc împreună cu organizatorii tipurile de băuturi, locațiile de unde se pot cumpăra băuturile în cele mai avantajoase condiții preț/calitate, dar și ce oferă ei în materie de cocktail-uri.

Oferta pe care clienții o aleg, 99% din cazuri e de all inclusive, adică noi aducem tot, asta înseamnă zece cocktail-uri cu alcool, cinci fără alcool, patru tipuri de shot-uri nelimitate pe toate perioada evenimentului. Organizatorii astfel nu mai cumpăra cantități mari de alcool. Dacă ai un buget de 8000 lei pentru alcool, atunci înjumătățești suma. Practic el se scapă de jumătate din marfa ce ar trebui cumpărată, iar la finalul nunți nu mai rămâi cu ea pe cap, mai ales dacă sticlele sunt desfăcute”, ne-a explicat Andrei.

L-am întrebat care este cel mai preferat cocktail al sătmărenilor, iar răspunsul lui a fost că preferințele sunt în funcție de sezon. ”Aperol Spritz și Hugo sunt preferate pe timp de vară, iar pe timp de iarnă se servesc cam toate, inclusiv Mojito, cel mai dorit cocktail la nunți în general”.

Întrebat care-i este clientela, Andrei zâmbind ne-a zis ca sunt femeile pentru că ”fac cocktailuri non-alcoolice foarte bune, cu fructe, caramel, scorțișoară și sunt foarte gustoase. Bărbații în general preferă shot-uri” 

Concluzia e că femeile preferă cocktail-uri fructate cu sau fără alcool și au la dispoziție vreo 15 sortimente, iar bărbații sunt fanii declarați ai shot-urilor, doar patru tipuri. Așa da!

belliny cocktail service  (1)

Cea mai bună reclamă pentru astfel de servicii sunt recomandările clienților.

Concentrarea la un eveniment este maximă pentru că cei din fața ta, cei pe care-i servești, pot fi următorii tăi clienți. Și astfel suntem foarte atenți la logistica noastră, și aici nu e vorba doar de băuturi ci și de paie, pahare, fructe, ustensile, șervețele și mai ales multă, multă gheață”, ne-a relatat Andrei Iederan.

Discuția purtată cu Andrei Iederan s-a realizat în timpul servirii, și urmărindu-l putem spune că e o muncă continuă, fără pauze, cu o concentrare maximă pentru a nu face nicio greșeală, cu atenția sporită la cele mai mici detalii și totuși bartenderii au zâmbetul pe buze. Probabil văd satisfacția petrecăreților la servirea ineditelor cocktail-uri realizate de cei de la Belliny.

belliny cocktail service  (20)

Belliny Cocktail Sevice în acest an va depăși granițele județului, serviciile lor fiind solicitate și în alte orașe și nu doar la nunți ci și la petreceri private, sau majorate. Conceptele inovatoare de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, noile tendințe de băutură, amestecurile inedite realizate din cele mai de excepție și fine băuturi și profesionalismul, sunt amprenta celor de la Belliny Cocktail Service din Satu Mare.

Belliny Bar este axat pe evenimente private, publice, de companie și operează la nivel regional, oferind servicii complete de bar pentru mii de invitați.

Fiecare eveniment cu Belliny Cocktail Service reprezintă show, atmosferă, experiență și profesionalism. În cazul în care doriți să vă surprindeți invitații și să aveți parte de o petrecere de neuitat, alegeți Belliny Cocktail Service!

 

Un comentariu

  1. leo Răspunde

    Aoleu ce mare smecherie.alcool ,sirop,decor= durere de cap!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.