Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Certezan la volan, beat și fără permis. Oașul e plin de șoferi fără permis

certezan beat la volanUn certezan de 31 de ani, a fost depistat în trafic de poliţişti în timp ce conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu deţinea permis de conducere.

În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier, poliţiştii Secţiei Rurale Negreşti Oaş  au oprit, în jurul orei 10.00,  un autoturism ce se deplasa pe raza comunei. La volanul maşinii a fost identificat Daniel T., din comuna Certeze, iar verificările efectuate cu ocazia controlului au relevat faptul că acesta nu deţinea permis de conducere de nici o categorie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 1,18 mg/l.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi zi, în jurul orei  20.40, poliţiştii Sectiei Rurale Negreşti Oaş au identificat în trafic, de această dată pe raza localităţii Huta Certeze, un autoturism la volanul căruia se afla Petru S., de 36 de ani, din localitate.

Întrucât la controlul efectuat conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, în urma verificărilor de rigoare s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere de nici o categorie. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.