Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

H & M Hennes&Mauritz AB deschide în Satu Mare magazinul cu numărul 43 din ţară

magazin H&M Satu MareMagazinul H&M din cadrul centrului comercial Satu Mare Shopping Plaza îşi va deschide porțile pe data de 3 martie, de la orele 11:00, cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 150 de lei cheltuiți, aceştia primesc 20% reducere pentru întreaga achiziţie.

Magazinul H&M din Satu Mare are o suprafaţă de vânzare de 1.555 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienții începând cu data de 3 martie, în cadrul centrului comercial Satu Mare Shopping Plaza, din Strada Nicolae Golescu, nr. 43.

Noul magazin H&M duce mai departe conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preț, în mod sustenabil şi oferă cele mai noi colecții pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, alături de o gamă variată de accesorii în tendinţe.

“Suntem extrem de încântați să inaugurăm primul magazin H&M în Satu Mare. Sperăm că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor clienților noștri, oferindu-le acestora o ofertă bogată de produse, în linie cu tendinţele actuale”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Printre noutățile magazinului se numără şi colecția H&M pentru sezonul de primăvară, care cuprinde piese cheie caracteristice acestui anotimp.

Începând din 3 martie, noul magazin va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 9:00 – 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.