Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Jucătorii Olimpiei îi vor pe suporteri aproape. Obiectiv: Playoff

olimpiaJucătorii echipei de fotbal Olimpia Satu Mare și-ar dori ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion și să-i încurajeze pentru a-și atinge obiectivul, adică clasarea între primele șase și să prindă, astfel, un loc de playoff. Atât antrenorul Tiberiu Csik, cât și jucătorii Adrian Sălăgean și recent revenitul la echipă Adrian Mărkuș, au afirmat azi, în cadrul unei conferințe de presă, că un public numeros în tribune și care să susțină echipa obiectivul ar fi mai ușor de atins.

Încă de la începutul întâlnirii cu presa, antrenorul Tiberiu Csik a precizat că Olimpia va juca mâine un meci amical la Kisvarda, în Ungaria, o echipă din Liga a doua maghiară, acesta fiind penultimul meci amical înainte de începerea campionatului. Acesta a mai adăugat că sunt câțiva jucători care au probleme de sănătate, în special răciți, cum ar fi Villand, Bigiu, Tokacs, Lucaci și Vasile Buhăescu, care nu vor face deplasarea în Ungaria. Antrenorul a mai spus că acest meci este foarte util în vederea atingerii obiectivului, adică clasarea în primele șase echipe și prinderea unui loc de playoff. Csik și-ar dori să rămână în cantonament la Kisvarda cinci zile pentru ca echipa să se poată antrena.

După amicalele disputate până acum, antrenorul Csik spune că este mulțumit de cum au răspuns jucătorii Olimpiei, chiar și de noile achiziții, și spune că în proporție de 70-75% are deja un prim ”11” pentru primul meci din campionat, deplasarea de la Gaz Metan Mediaș, care va avea loc peste două săptămâni și care, foarte probabil, se va desfășura în nocturnă. Recent la echipă au ajuns doi jucători, este vorba despre Vasile Buhăescu și Adrian Mărkus, iar în prezent sunt purtate discuții avansate pentru Ciprian Brata. ”Se antrenează cu noi, iar eu în proporție foarte mare consider că este al nostru, cel puțin până în vară”, a spus Csik.

Jucătorul Adrian Sălăgean a spus că este foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în jurul clubului. ”Se ceartă toată lumea cu toată lumea și sunt foarte dezamăgit de mentalitatea și gândirea unora care din păcate au toate șansele să distrugă tot. Atâta timp cât nu vom trage toți la aceeași căruță și nu se va dori să se facă performanță la Satu Mare nu va fi bine. Sunt unii oameni care se pare că nu vor binele fotbalului sătmărean. Sunt alții care pot, dar nu pot. Dacă nu se va ajunge la un consens vom ajunge la un moment pe care-l vom regreta fiecare. Noi suntem uniți și pe noi, ca și grup, este foarte greu să ne destrame cineva. Ar fi bine dacă ar veni toți suporterii alături de noi. Suporterii să vină la stadion și să ne încurajeze și să nu ne înjure încă de la încălzire. Ar fi benefic pentru fotbalul sătmărean. Noi, ca jucători, vom face tot posibilul să eliminăm greșelile din teren și din afara acestuia”, a spus Sălăgean.

Galeria-reunita-a-suporterilor-Olimpia

De asemenea, Adrian Mărkuș a arătat că este foarte fericit că a reușit să facă cantonamentul fără accidentări, cu meciuri foarte bune pentru jucători, cu atât mai mult cu cât acum nu au un teren unde să se antreneze. ”Ne străduim și facem tot posibilul să ne îndeplinim obiectivul. Cu rele și bune, noi suntem o familie și sper ca la prima etapă să fim uniți, să venim acasă cu punct sau puncte de la Mediaș și de acolo să începem un drum bun spre priunderea playoff-ului”, a mai afirmat Mărkuș.  Acesta a mai spus că a constatat, la revenirea la Satu Mare, că sunt foarte mulți care vor să ”bage strâmbe” echipei și că și-ar dori ca suporterii să vină alături de echipă și să-i încurajeze pe jucători.

Antrenorul Tiberiu Csik a declarat că este foarte mândru că Olimpia are o galerie atât de numeroasă și atât de spectaculoase, doarece puține echipe din Liga a II-a au o astfel de galerie. Doar că sunt și acolo câțiva oameni care au și alte viziuni. ”Trebuie să fim uniți, nu numai noi în vestir, nu numai noi, ci și conducerea și întregul oraș”, a mai spus Csik. 

Un comentariu

  1. Ovi Bio Răspunde

    OK, mergem la ruina stadionului, dar cu ce "ne rasplatiti"?
    Pana acum s-au jucat 9 meciuri acasa: palmares 3 victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri – golaveraj 11-11. Dar sa nu uitam ca o victorie a fost la masa verde cu 3-0. Fara asta situatia ar fi si mai jalnica. Celelalte doua victorii au fost cu muribundele Bihor si Caransebes. Chinuite si la un gol diferenta. Egalurile obtinute cu Medias, Brasov si Tarlungeni au fost si ele de rasu'-plansu'.
    Echipa nu joaca mai nimic… mingi la bubuiala pe pivotul Bostina – "transferat" intre timp in Anglia, pase in spate si lateral…
    S-a schimbat ceva in bine in pauza de iarna? Abia astept sa vad… Daca nu….pa pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.