Ultima actualizare: ieri, 19:13
Locale

Judeţul Satu Mare, la târgul de turism din Tel Aviv

consiliul judetean tel avivÎn perioada 9-10 februarie 2016, Județul Satu Mare participă la cea de-a 22-a ediție a Târgului de turism ”International Mediterranean Tourism Market” din Tel Aviv, Israel. Acestă manifestare este singurul târg de anvergură de pe piața din Israel, Orientul Apropiat și Mijlociu. Este destinat atât specialiștilor din domeniu cât și publicului larg, participând circa 1450 de expozanți din 40 de țări.

În acest an, România participă cu un stand de 50 mp, în cadrul căruia 22 de expozanți își promovează destinația și produsele turistice.

Destinația ”Județul Satu Mare” este promovată prin prezentarea, în cadrul standului României, cu informații turistice din zonă, prezentare de trasee turistice, istorice, posibilități de petrecere a timpului liber și recreere. Publicului interesat îi sunt oferite pliante, broșuri, flyere, hărți și materiale de promovare care au rolul de a informa, dezvolta și populariza imaginea de brand turistic al Județului Satu Mare.

Sursa: Consiliul Judeţean

consiliul judetean tel aviv 2

Pearl Beauty Center

2 comentarii

  1. Gerula Răspunde

    Pentru o masuta si 50 mp au trebuit sa mearga 8 persoane din Satu Mare, sa faca turism pe banii nostrii, e plin orasul de turisti Israelieni, care vin sa vada “minunatele” atractii turistice din orasul nostru.

  2. tel Răspunde

    Dar secretara presedintelui Stef, ce fel de turism promoveaza? Sau cei doi tineri din spatele doamnelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.