Ultima actualizare: azi, 15:02
DRM
Locale

Medic veterinar sătmărean, amendat de DSVSA

medic veterinarUn medic veterinar din municipiul Satu Mare a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.200 de lei de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare. Sancțiunea a fost aplicată în cursul acestei săptămâni pentru eliberarea de documente sanitare veterinare de către medicul veterinar de liberă practică împuternicit în alte condiții decât cele prevăzute în normele, instrucțiunile și dispozițiile în vigoare.

Tot în această săptămână, inspectorii DSVSA au mai amendat cu 600 de lei un crescător de animale din Cehal pentru vânzarea de animale fără documente sanitare veterinare și au mai dat șapte avertismente pentru tot atâția crescători de animale din Livada pentru înstrăinare sub orice formă de animale fără documente sanitare veterinare și lipsa notificării medicului veterinar, la apariția unor evenimente. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Funcțiile vin și pleacă, prietenia rămâne. Cei doi prefecți, față în față

Fostul prefect al județului Satu Mare, Eugeniu Avram, s-a întâlnit azi dimineață, în biroul Instituției Prefectului, cu cel numit de...

Închide