Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

ONG-urile pot depune proiecte cu finanțare nerambursabilă la Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”

finantari nerambursabileCentrul Cultural „G.M. Zamfirescu” lan­sează sesiune pentru depuneri de proiecte pentru finanțări nerambursabile pentru anul 2016, pentru cele trei linii de finanțare:  sportul pentru toți, cultură și tineret.

Datele limită la care organizaţiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an sunt următoarele:
– linia de finanţare „Sportul pentru toți”: 29 martie 2016, ora 14.00;
– linia de finanţare „Cultură”- proiecte înaintate de organizaţii sau asociaţii fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare: 29 martie 2016, ora 14.00;
– linia de finanţare „Tineret” – proiecte înaintate de organizaţii sau asociaţii de tineret fără scop patrimonial și instituții de învăță­mânt de stat din municipiul Satu Mare: 29 martie 2016, ora 14.00.

Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, Bd. Transilvaniei nr. 3, etaj 2, biroul 3, Satu Mare, până la data limită spe­cifică fiecărei linii de finan­țare. Anunțurile de participare și documentația necesară se pot descărca de pe pagina web a Centrului Cultural G.M. Zamfirescu: www.casazamfirescu.com.

În cazul în care se doresc mai multe detalii sau se întâmpină dificultăţi la descărcarea documentaţiei, doritorii sunt rugaţi să contacteze telefonic sau prin e-mail Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”: telefon 0261768608 sau e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Moarte suspectă. Bebeluș găsit mort, în Baba Novac

În cursul zilei de vineri, 27 februarie, ora 07:44, Ambulanța Satu Mare a fost solicitată prin 112, în localitatea Baba...

Închide