Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Peste 52 milioane lei investiți în județul Satu Mare de E.ON

Gaz opritE.ON Distribuţie România a investit considerabil din 2005 până în prezent, pentru modernizarea şi extinderea a circa 345 kilometri de reţele de distribuţie a gazelor naturale din mai multe localităţi din judeţul Satu Mare.

Cele mai importante investiţii ale companiei au fost derulate în principal în municipiul Satu Mare, precum şi în localităţile Carei, Crucişor, Iegherişte, Carei şi Poiana Codrului, astfel încât prin aceste proiecte a fost modernizată circa 48% din reţeaua de gaz a judeţului.

Anul trecut, compania a finalizat la Satu Mare modernizarea a aproape 6 kilometri de conducte şi branşamente, iar pentru acest an obiectivul este modernizarea a circa 11 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea estimată a proiectelor de investiţii din municipiu pentru perioada 2015-2016, fiind de peste 3,85 milioane lei.

La nivelul întregii companii, prezentă în 20 de judeţe, reţeaua de gaze naturale a fost modernizată (înlocuire conducte şi protecţie catodică) pe o lungime de aproape 6.350 de kilometri şi a fost extinsă pe o lungime de circa 1.250 de kilometri.

Efortul investiţional al E.ON în cei 10 ani de prezenţă în România a totalizat peste 5,12 miliarde de lei (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

Creşterea siguranţei consumatorilor depinde în egală măsură de modernizarea reţelei şi de modul în care sunt folosite diversele surse de energie.

În acest an compania va continua investiţiile în modernizarea reţelei, pentru creşterea siguranţei și a calităţii serviciilor oferite clienţilor, dar şi campaniile de conştientizare a populaţiei privind respectarea cu stricteţe a regulilor de utilizare a surselor de energie. 

Sursa: E.ON România

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Pacat ca lucrarile de refacere a zonelor de lucru la starea de dinainte lasa muuult de dorit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.