Ultima actualizare: azi, 13:49
Locale

Piața Micro 17 și Piața Mică, vandalizate. Precupeții au fost șocați

piata micro 17Precupeții din Piața Micro 17 și din Piața Mică și-au găsit, în această dimineață, o parte din mese sparte și vandalizate. Când au ajuns la masa pe care și-au închiriat-o pentru a vinde produse, piețarii au avut un șoc și au constat că acestea erau sparte și golite, iar marfa era împrăștiată de jur împrejur. Precupeții i-au anunțat pe polițiști care au demarat de îndată cercetările pentru prinderea făptașilor.

Chiar dacă vandalii nu au furat cine știe ce lucruri, întâmplarea i-a înspăimântat atât pe comercianții cât și pe cumpărătorii din cele două piețe. Cel mai probabil nu este vorba de un singur făptaș, ci de mai multe persoane care au produs tot deranjul din piețe. Oricum, oamenii legii îi caută pe vandali și este doar o chestiune de timp până ce aceștia vor fi prinși. 

3 comentarii

  1. Claudiu Pop Răspunde

    Angajati de la politia locala de ce sunt platiti? Dorm pe rodnei si pe drumul petea an masina

  2. Marius Răspunde

    Da cam dorm agentii localii, dar ei vor bani si iar bani. Insa aia desteptii de la ADP nu s-au gandit daca tot s-a reabilitat piata, sa puna si un gard sa inchida zona sau sa angajeze paznic, ca si asa sunt altii care freaca menta degeaba. De vandalizat s-a vandalizat recent si terenul ala de fotbal facut in micro 15, au desfacut gardul niste idioti sa joace ceva acolo. Mare e Gradina Domnului!

  3. apelul bocancilor Răspunde

    A ajuns orasul asta de a devenit taramul hotilor, se fura din apartamente, hotii nu sunt prinsi, se fura din masini, nici aia nu sunt prinsi, se bat pe strazi ca orbi, politia nu are nici o treaba, se comit crime si infractorii circula nestingeriti pe strada. Stimate organe va luati degeaba leafa. E bine totusi ca aveti o scoala, pe cea de la apelul bocancilor de la Campina ca academia a devenit deja a infractorilor.Somn usor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Fondurile disponibile în cadrul Programului Prima casă

Ministerul Finanțelor Publice anunță că plafonul total de garantare aferent Programului Prima casă, pentru anul 2016, este de 1.690.330.155 de...

Închide