Ultima actualizare: ieri, 20:47
DRM
Locale

Rupt de beat, un șofer a produs un accident lângă Billa

accidnet billaÎn urma acţiunilor având ca scop determinarea conducătorilor auto participanţi la trafic să respecte regulile de circulaţie, organizate ieri, polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de peste 17 000 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, patru permise de conducere din care trei pentru efectuarea neregulamentară a manevrelor de depăşire şi unul pentru depăşirea limitei de viteză.

Totodată, a  fost întocmit un dosar penal pentru comiterea unei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice pe numele lui Marius P. de 44 de ani, din Lazuri, care în jurul orelor 19.00 a  fost depistat conducând un autoturism pe b-dul Octavian Goga din Satu Mare în timp ce avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,85 mg/l. Aflat sub influenţa alcoolului, conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier în zona magazinului Billa, soldat cu pagube materiale, produs din cauză că acesta nu a observat  faptul că autovehiculele din faţa sa sunt oprite pentru acordarea de prioritate şi nu a reuşit să frâneze în timp util, provocând astfel o tamponare în lanţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Strategie pentru atragerea de medici specialiști la Satu Mare. Continuă investițiile în aparatură și modernizare la Spitalul Județean

Pentru anul 2016 sunt prevăzute o serie de lucrări de reparații atât la cele două unități spitalicești ce aparțin de...

Închide