Ultima actualizare: azi, 20:39
Locale

Sătmăreanul Vasile Fușle jr., arbitrează la Cupa Mondială de Judo de la Roma

Vasile FusleSportivul de la CSM Satu Mare, judoka Vasile Fușle jr., mai face un pas important în cariera sa de arbitru internațional. Începând de astăzi, 12 februarie,  și până duminică, 14 februarie, VasileFușle participă, în calitate de arbitru continental la Cupa Mondială de Judo pentru senioare, competiție organizată la Roma. La turneul din capitala Italiei participă și reprezentativa României. „Încep sezonul competițional în calitate de arbitru continental de judo. Prima competiție este în perioada 12-14 februarie la Roma, unde are loc Cupa Mondială pentru feminin senioare. Aceste turnee sunt foarte importante în lupta de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Orice punct câștigat contează în clasamentul mondial”, spune Vasile Fușle.

Următoarea competiție majorăva fi Cupa Mondială pentru feminin și masculin ce va avea loc la Praga în perioada 25-28 februarie. „Sper să urc cât mai mult în clasamentul mondial al arbitrilor și să ajung să arbitrez la Grand Slam-uri și Grand Prix-uri”, mai spune judoka de la CSM Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Hypermarket sătmărean, amendat de DSVSA

În urma controalelor efectuate în cursul acestei săptămâni, inspectorii Direcției Sanitar veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare a...

Închide