Ultima actualizare: azi, 13:02
Locale

Satu Mare, în topul Forbes al celor mai atractive orașe pentru afaceri. Vezi ce pe loc se situează

satu mare top forbesOrașul Satu Mare se află pe locul 24 în topul Forbes 40 a celor mai bune orașe pentru afaceri din România, care a ajuns la a patra ediție. Potrivit clasamentului respectiv, pe primul loc se află Timișoara, urmat de Cluj Napoca, București și Oradea. Demn de remarcat este faptul că în primele patru orașe, două sunt din Regiunea de Nord Vest.

Satu Mare, aflat pe locul 24, se află în urma unor orașe precum Suceava (locul 13), Baia Mare (16) sau Călărași (22), dar înaintea orașelor Tulcea (26), Bistrița (27), Brăila (31) sau Zalău (35). Pe ultimul loc se află Vaslui.

La elaborarea acestui clasament, Forbes a luat în calcul zece criterii (Produsul Intern Brut pe județ, PIB-ul pe cap de locuitor, societățile comerciale cu capital străin, câștigul salarial, șomajul, numărul întreprinderilor active, infrastructura rutieră, infrastructura feroviară, stocul de locuințe, unitățile de învățământ). Datele statistice necesare au ca surse Institutul Național de Statistică,Comisia Națională de Prognoză, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Ministerul Finanțelor Publice și portalul listafirme.ro.

Pearl Beauty Center

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Asta nu-I o veste chiar bună! Înseamnă că suntem în jumătatea slabă nu în aia bună! Un loc 13-14 era mai onorabil …
    Cu actuala conducere de la județ și mai ales de la municipiu, nu mă mir deloc … dar vorba aia … se putea și mai rău …

  2. Satmarean Răspunde

    Top inseamna crema, primii 3 sau 5. Suntem in a doua jumatate a clasamentului, cu alte cuvinte nu suntem un mediu propice pt investitori. Cu acesti conducatori ne mintim exact ca pe vremea raposatului. Ar fi cazul sa recunoastem ca am ales prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.