Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Și-a dat foc la propria casă. Pompierii au salvat-o

Incendiu-acoperisUn bărbat din Orașu Nou și-a incendiat singur acoperișul casei sale fără însă ca oamenii legii să afle care a fost motivul. Astfel, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 23:24, I.S.U. ,,Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Oraşu Nou.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Oraşu Nou.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperişul casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de proprietar prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere cu scopul de a genera un incendiu.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse construcţia din lemn a acoperişului, elemente de mobilier, aproximativ doi metri cubi de scândură şi alte materiale textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.