Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Teatrul de Nord: Premiera Autobahn, duminică în sala Amfiteatru

autobahnDuminică, 7 februarie, de la ora 19:00, în sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc premiera spectacolului Autobahn de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan și scenografia Cristian Gătina. Spectacolul este nerecomandat minorilor sub 16 ani.

”Spectacolul vă propune o călătorie în interiorul unui cuplu care pleacă la ”drum” printr-un ”accident”. În limitele fizice ale unui automobil, conflictele se întind pe întreaga gamă de emoții care pot apărea între două persoane. 
Un bărbat și o femeie, o mașină, adevăr, minciună, orgoliu, timiditate, neputință, iubire, viteză… AUTOBAHN.

Regizor, scenarist, dramaturg american, Neil LaBute dezvoltă în ”Autobahn” personaje pe care le putem regăsi pe străzile oricărui oraș din lumea de astăzi.

Patru instantanee tragicomice din viața unui cuplu care într-un moment crucial al relației derulează amintiri, gonind cu viteză pe autostradă, izolați în ”bula lor de sticlă și metal”.

În mașină ești constrâns să asculți dar poți să și constrângi să fii ascultat. Într-un spațiu închis, așa cum este cel al unui automobil, adevărul nu mai poate scăpa și mărturisirile, unele șocante, se fac până la capăt”. Laura Moldovan

”Poate așa ar trebui să fie… noi toți trecând în viteză unul pe lângă celălalt, prea rapizi ca să ne oprim, prea grăbiți ca să ne pese… pur și simplu băgând viteză, fără nici o senzație despre cât de periculoși sau neatenți suntem. Pentru că am fi în siguranță, nu?…” (Neil LaBute)

Traducerea: Monica Anastase

Regia artistică: Laura Moldovan

Scenografia: Cristian Gătina

Distribuția:

O femeie – Ioana Cheregi

Un bărbat – Andrei Stan

Grafica video: Cristian Gătina

Regia tehnică: Dorel Iurcencu

Sunet: Vlad Giurge, Dan Bălan

Lumini: Ioan Iluță, Ciprian Fogaș

Premiera nu este inclusă în abonamente.

Preț bilet: 20 lei/15 lei (pentru elevi, studenți, pensionari)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.