Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

TSD-iştii sătmăreni la Comitetul Executiv al TSD

tsd maramuresMai mulţi lideri şi membri ai TSD Satu Mare au răspuns prezent la Comitetul Executiv Naţional al Tineretului Social Democrat, care s-a desfăşurat la Vişeu de Sus – Maramureş, în perioada 19-21 februarie 2016.

La întâlnirea tinerilor au fost prezenţi Gabriel Petrea, preşedinte TSD la nivel naţional,  liderii filialelor judeţene din teritoriu, europarlamentarul Emilian Pavel. La dezbateri au mai participat şi Gabriel Zetea preşedinte PSD Maramureş, deputaţii Gheorghe Simon, Florin Tataru, Călin Martei şi senatorii Liviu Marian Pop şi Sorin Bota.

În cadrul întâlnirii, s-a luat în discuție situația fiecărei organizații TSD din țară și au fost centralizate candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.

 „Situația arată promițător. Ați văzut, în ultima perioadă, atât din parte președintui PSD, Liviu Dragnea, cât și din partea seniorilor din organizațiile din țară, că tineretul va fi extraordinar de bine promovat și susținut. Însă vom beneficia de aceste lucruri doar dacă muncim și dacă arătăm că suntem într-adevar o forță. Din acest motiv, astăzi, odată ce am centralizat acele candidaturi pentru alegerilor locale din luna iunie, pot să vă spun că vom avea cel puțin câte doi tineri pe listele pe care PSD le va depune la comune, orașe și municipii. Acești tineri vor fi vectorii generației noastre în perioada următoare,” a precizat președintele TSD, Gabriel Petrea. Acesta a mai menționat și faptul că, toți tinerii social-democrați care se vor afla pe listele depuse pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, vor trece printr-un proces de formare și informare, care va cuprinde o serie de  traininguri despre statutul alesului local și despre administrația publică din România.

“Tinerii au forța necesară de a aduce o schimbare, iar prin implicare şi determinarea necesară vor reuşi ceea ce îşi propun Pentru noi, tinerii, este foarte imporntantă susţinerea de care avem parte şi consider ca un rol foarte important va fi şi prezenta tinerilor pe listele de consilieri ale PSD la alegerile locale din acest an”, a spus Raul Băbţan, preşedinte TSD Satu Mare.

Sursa: TSD Satu Mare

17 comentarii

 1. Marius Răspunde

  si asta iese la inaintare cand abia isi invarte limba in gura

 2. D.D Răspunde

  Tinere marionete ale coruptilor din acest partid. Cum ti cresti, asa ii ai !

 3. B.riana Răspunde

  Micii comunist bine indoctrinati!

 4. pop Răspunde

  mi-e mila de saracii tineri care se duc la psd sa lipeasca afise si sa fie trimisi sa faca interesele celor din psd pentru o consultatie gratuita,pentru o promisiune desarta, pentru o bucata de ciolan din bogracs . Domnilor din PSD , nu ati facut nimic pentru tinerii acestui oras. Pnetru asta veti fi sanctionati la vot.

 5. Tony Răspunde

  Ar fi bn ca si in acest partid sa se promoveze tineri capabili si cei care conduc acum partidul sa plece

 6. Zlate Răspunde

  Sa dea Cel de Sus sa fiti oameni corecti nu ca cei care conduc orasu si judetul!!!!!!

 7. varan Răspunde

  Las ca va face cozma traficantu de tighi pt tineri,il va pune pe besenni viceprimar si va curge whysky prin satmar:))))

  • panait Răspunde

   Cum improasca PSD-istii tineri si mai putin tineri cu noroi in toata lumea , da de o sa mai ramana la ciolan . E trist. Dar vin alegerile si ii taxam!

 8. Raluca Răspunde

  Dupa ce reputația seniorilor din PSD a fost serios afectată din cauza acțiunilor imorale ale acestora, se încearcă aducerea in prim-plan a tinerilor care continua aceeași doctrina neadecvată.

 9. Quijote Răspunde

  Ce ma distreaza Baptan asta… seful tinerilor comunisti. Urla frustarea in el, ca nu-l sculta nimeni, tinerii pleaca din partid, ca s-au saturat sa fie condusi de agramat, care nu e in stare sa tina o conferinta de presa, nu apare public decat citind de pe foaie, etc. In capul lui se crede foarte valoros, dar cand colo s-a vazut valoarea lui odata cu numirea noului prefect, care i-a facut vant ca prima masura… in timp ce restul au ramas. Umbla vorba ca multi tineri si-au dat demisia si in special fetele din cauza avansurilor pe care le face… asta da moralitate! Cred ca tinerii pesedisti se vor dezintegra prin implozie… ceea ce nu e rau :))

 10. Urs Marian Răspunde

  TSD-ul are valoare d-aia mare,in special prin “intelijentul” care este presedintele Babtan, care inafara de sustinerea neconditionata a lui Govor nu are nimic. Ia zi dom’le pe ce criterii ai angajat peste 100 de tineri in instituriile publice, ca asa te lauzi prin sedintele voastre de rahat, tineri pe care ii consideri nerecunoscatori ca ti-au dat jet… pai poate si-au dat seama ce fel de om esti si ce caracter ai!

 11. Vasile Răspunde

  Cum puteti sa ii numiti comunisti, cand majoritatea dintre acei tineri nici nu erau nascuti la revolutie??
  Este mare invidia in randul oamenilor,iar cand vad ca unii se implica pt a incerca sa schimbe cv pt.viitorul nostru, voi stati si criticati. Bravo baieti, bravo 😉

  • D elia Răspunde

   Mai infomeaza-te vasili cati erau deja nascuti la revolutie :)) ideea este ca ei nu promoveaza ceva nou …ei duc mai departe politica murdara a acestui partid!

 12. Vasile Răspunde

  Foarte multi nu erau nascuti la revolutie sau erau copii mici inca, probabil daca s-ar implica mai mult cei care va “bagati” in seama pt a-i vorbi de rau pe cei care incearca sa schimbe ceva, am fi o tara mai frumoasa.
  Dar de unde tara frumoasa cand locuitorii ei se mananca intre ei pt orice prostii.
  Daca vreti cv bun,puneti mana si faceti nu acuzati ai jigniti doar sa va aflati in treaba.

 13. Vasile Răspunde

  Multi nu erau nascuti la revolutie sau erau copii mici inca, probabil daca s-ar implica mai mult cei care va “bagati” in seama pt a-i vorbi de rau pe cei care incearca sa schimbe ceva, am fi o tara mai frumoasa.
  Dar de unde tara frumoasa cand locuitorii ei se mananca intre ei pt orice prostii.
  Daca vreti cv bun,puneti mana si faceti nu acuzati ai jigniti doar sa va aflati in treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.