Ultima actualizare: azi, 08:24
DRM
Locale

Adrian Cozma: Gropile din oraş sunt pline de nesimţirea şi incompetenţa autorităţilor!

adrian cozmaCandidatul PNL la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, a criticat astăzi, într-o conferinţă de presă, activitatea primarului Dorel Coica, referindu-se în special la starea drumurilor, el afirmând că este inadmisibil ca pe anumite străzi dintr-un oraş european să nu se poată circula cu maşina.

 “Probabil cel mai potrivit titlu pentru conferinţa de astăzi ar fi: Gropile din oraş sunt pline de nesimţirea şi incompetenţa autorităţilor. Asta cred că este cea mai potrivită exprimare. În timp ce primarul Coica promite de fiecare dată, la fiecare ieşire în public, faptul că gropile se asfaltează, că totul se rezolvă, această sintagmă “Totul se rezolvă” a devenit aşa pierdută din eficienţă având în vedere atâtea dezamăgiri câte ne-a servit acest domn primar în ultimii patru ani. Sigur că toate acestea, dublate de “mai inaugurăm câte un leagăn, mai inaugurăm câte un coş de gunoi”, şi de aceea lucrurile merg cum merg în Satu Mare. O altă realitate este că la service-urile auto din Satu Mare se face coadă şi sătmărenii trebuie să se înscrie pe liste de aşteptare pentru a putea să-şi repare maşinile”, a  declarat Cozma.

El cere viitorului primar să introducă penalizări în contractele cu asfaltatorii.

“Pe viitor, indiferent cine va fi primar, să ţină cont de anumite aspecte, de legalitate, de bun  simţ în primul rând. Aici mă refer la firmele care vor executa lucrări de reabilitare, de întreţinere a străzilor din Satu Mare. Solicit ca pe viitor în aceste contracte cu societăţile care prestează activităţi în ce priveşte reabilitarea drumurilor să fie inserate termene ferme, penalizări extreme şi să lăsăm la o parte prieteniile dintre anumiţi aleşi locali şi firmele care până astăzi s-au dovedit a fi foarte apropiate de Primăria Satu Mare. Din păcate, de aceea ne confruntăm cu acest haos din Satu Mare. Efectiv sunt drumuri unde nu se mai poate circula: Bariţiu, Gorunului, Ion Vidu, Micro 17, Micro 16, deci este inadmisibil ca un oraş european, o poartă de intrare spre Europa să arate în acest hal”, a adăugat Cozma.

El a catalogat drept “inadmisibil” modul în care s-a lucrat până acum la drumuri, propunând şi unele soluţii.

“Trebuie să dispară aceste prietenii dintre aleşii locali şi aceşti patroni de firme de asfaltare. Este inadmisibil modul în care s-a lucrat până acum pe bani mulţi şi fără calitate. Eu am prezentat câteva soluţii: seriozitate la recepţia lucrărilor, termene contractuale ferme, calitate şi penalizăţi extreme pentru firmele care nu-şi îndeplinesc obligaţiile şi nu prestează muncă de calitate. Astea sunt soluţiile. Nu pot eu din opoziţie să mă apuc să asfaltez străzi. Este imposibil să mă apuc să asfaltez străzi. Chiar în faţa casei dacă voi avea o groapă, dacă o să înţeleg să o astup, probabil voi fi amendat de cei de la Poliţia Locală. Cred că suntem cu toţii conştienți de acest lucru. Ca urmare a acestor aspecte pe care le semnalez, cer urgent primăriei să intervină cu privire la situaţia şoselelor din Satu Mare”, a mai spus liderul PNL.

De asemenea, el a solicitat edilului să facă publice sumele cheltuite în asfaltări de la preluarea mandatului.

“Solicit public primarului Dorel Coica să facă publice toate sumele, concret, cheltuite pentru reabilitări de drumuri, asfaltări în municipiul Satu Mare în ultimii patru ani. Să facă publice care a fost garanţia acordată de aceste societăţi care au prestat servicii de reabilitare şi asfaltări în municipiul Satu Mare pentru lucrările care s-au executat. Este inadmisibil ca în fiecare primăvară se se facă “o mare asfaltare” şi calitatea drumurilor să fie la fel. Este inadmisibil să ne trezim că după ce un drum a fost asfaltat, după trei-patru luni a fost mai rău decât a fost înainte. Este adevărat, s-au împuţinat gropile în Satu Mare, în sensul că din trei mai mici s-a făcut una mare, în care poţi cădea cu maşina.  Aşa s-a redus umărul gropilor. Garanţia lucrărilor trebuie să fie foarte clar prevăzută în orice contract”, a adăugat Cozma.

Candidatul PNL a mai cerut primarului să facă publică autorizaţia de construcţie şi avizul de mediu pentru lucrările de amenajare a parcărilor pe b-dul Lucian Blaga, unde a fost desfiinţată pista de biciclişti.

133 comentarii

 1. zenobiu Răspunde

  E DZASTRU CU DRUMURILE DIN ORASUL NOSTRU !!!

  • Elena Răspunde

   Cozma este o nulitate.

  • Joe Răspunde

   Poate i-au mai ramas ceva tigari lui Cozma sa acopere el gropile…

   • W Răspunde

    Poate Coica va continua sa va “anestezieze” si astfel nu veți vedea adevarata realitate a orașului Satu Mare.

  • sandel Răspunde

   E plin de tupeu acest baiat si parerea mea e ca habar nu are ce vorbeste…actualul primar chiar a facut multe lucruri penrru satu mare

   • Roxana Răspunde

    Da, Coica a facut multe contracte avantajoase pentru el, de unde rezulta si situația străzilor pline de gropi din oraș.

    • Sandel Răspunde

     Pentru el? Dar Mall-ul care urmeaza sa se construiasca, blocurile reabilitate spatiile de joaca pentru copii si multe altele astea pentru cine sunt?

     • Sandel

      Realizarile lui Coica fata de dezastrul lasat de nenorocitul de ilyes nu le i-a nimeni in considerare? Stim sa ne legam doar de ce nu s-a reusit intr-un timp atat de scurt da de toate proiectele si realizarile primarului uitam sau nu stim ce sa facem sa ne bagam in seama.Rusine!Eu voi merge pe mana lui Coica in continuare!

     • Roxana

      Vorbiți cumva despre mall sau nu am citit eu bine? Mall-ul nu va fi facut de primărie, ci de un investitor privat. In plus, astea pot fi doar promisiuni electorale. Dar de drumuri de ce nu ziceți nimic? De lipsa investitorilor si a locurilor de munca de ce nu vorbim? Credeți ca spațiile de joaca si mall-ul sunt primordiale? Tinerii nu se mai întorc in acest oraș deoarece nu le oferă nimic si atunci Satu Mare nu se va dezvolta niciodată.

     • figaro

      Domnita Roxana, in ce oras traiti? In Satu Mare este o penurie de mana de lucru, ia uitati-va de curiozitate in ziar sa vedeti cate firme angajeaza… vorbiti numa’ asa ca proasta-n pl si va deconspirati ca sunteti Cozma sub acoperire… penibil!

     • Roxana

      Figaro, aveti grija cum vorbiți cu mine! Eu nu v-am jignit, deci va rog frumos sa ma respectați pentru ca nu ma cunoasteti! Eu nu sunt Cozma sub acoperire, imi spun părerea ca si cetățean. Locurile de munca din ziar nu sunt pentru tinerii absolvenți de studii superioare. Pe toți cei aflați la facultăți in alte orașe nu ii interesează sa se întoarcă in Satu Mare pentru un loc de munca apărut in ziar (barman, strungar, tâmplar etc.) Nu spun nimic de aceste meserii, nu le denigrez sau nu le consider inferioare. Dar, haideți sa fim realiști si cu locurile de munca din ziar. Daca nu puteți vorbi frumos si decent, va rog frumos sa ma scutiți de citirea unor astfel de comentarii ridicole.

     • figaro

      Locuri de munca inseamna tot… de la zidar pana la director. Sa ziceti ca nu sunt locuri de munca asa per general mi se pare mult spus, si rautacios in mod gratuit. Conteaza ca atunci cand mananci usturoi, sa nu declari inocent ca nu-ti miroase gura… ca e jenant.

  • Figo Răspunde

   Si credeti ca acest chefuitor numit Cozma are rezolvarea pentru gropile si problemele orasului? Nici vorba

  • Marinela Răspunde

   Cozma nu e decat o marioneta! Actualul primar Coica este un primar care chiar si-a dat interesul pentru problemele orasului doar ca a fost prea scurt timpul pentru cate probleme au fost!

   • Dana Răspunde

    :)) cat de marioneta sa fi ca sa il sustii pe coica??! Cat de oarba ca sa nu vezi in ce stare este orasul ?

    • Codruț Răspunde

     Orasul chiar arata foarte bine fata de anii trecuti cand erau ungurii la conducere. I-a dute de exemplu prin micro 16 sa vezi cum arata, uitate la blocurile din centru cum arata..ca sa nu mai vorbesc de proiectul cu mall-ul care urmeaza sa se realizeze.

    • daniela Răspunde

     Ca sa sustii un primar care a atras proiecte prin care a adus bani la bugetul local nu trebuie sa fii o marioneta. Domnu Coica chiar merita sustinut.

  • Razvan Răspunde

   A invatat Cozma sa deschida gura? Serios? Atacuri sunt destule dar nu a venit cu nici un proiect de viitor…PSD-ul trebuie sa dea in continuare primarul!

   • Rodica Răspunde

    Bine ca a facut Coica “sute” de proiecte de viitor. Si de ce ar trebui ca PSD-ul, citez: “sa dea in continuare primarul” ? Ideile astea sunt de inspirație comunista. De aceea este democrație, sa existe opoziție si sa candideze mai multe persoane la primarie. Coica si-a cam ratat șansele la primărie.

   • satmarean Răspunde

    Nu are un candidat serios, PSD-ul. Cu cu city-manager ca Babut ,Coica si-a taiat singur craca de sub picioare.

  • Raul Răspunde

   Multi sătmăreni si-au distrus mașinile din cauza drumurilor proaste si a gropilor. Nu mai putem accepta situația in care ne-a adus Coica. Vrem o schimbare in bine a orașului. Votam Cozma!

  • zenobia Răspunde

   Fata de cum au aratat drumurile pe vremea celorlalti primari,acum este foarte ok

  • D ante Răspunde

   Bravo acestui tanar ! Din opozitie face si el cat poate, ca primar eu spun ca va face multe! Oricum si daca va face putin , tot va fi mult pe langa ce a facut acest ” doctor” coica

   • kalay Răspunde

    Va face multe dar numai pentru el.Dar oricum nu o sa prinda el Primaria.

   • Gina Răspunde

    Tu te auzi cand vorbesti? Spui doar asa niste chesti pe care nu ai cum sa le argumentezi…

  • Cristi Răspunde

   Acest mic sobolan nu are nici cum sa se gandeasca la o posibila victorie! Daca il intrebi cate cartiere are orasul habar nu are…

  • Vladut Răspunde

   In opinia mea satu mare este un oras care s-a dezvoltat destul de mult in acesti 4 ani de cand e doctorul la primarie!

  • Grigore Răspunde

   Ar fi o prostie schimbarea primarului acum cand lucrurile chiar merg si orasul este intr-o dezvoltare vizibila

 2. zaraza Răspunde

  Mi-am spart baia de ulei si am 2 genti indoite, va multumesc domnule primar ca aveti atata grija de noi. Ieri daca te vedeam prin oras iti dadeam gentile ca martisor ca a fost an bisect si traditia zice ca in an bisect se dau martisoare si la barbati.

  • figaro Răspunde

   Faina performanta! Inseamna ca in cazul tau sunt doua mari lipsuri: 1. nu ai volan si astfel nu poti ocoli gropile… 2. nu esti sofer! Alege tu varianta optima! :))

   • zaraza Răspunde

    figaro …ce ai zice tu sa te plimb eu cu bicicleta prin oras si sa-ti pui tu dintii pe gidon???

  • figaro Răspunde

   Si acum vad, dupa numele ales de tine ca ar fi si o a treia varianta: lasa tati bautura, ca ia uite, faci pagube la bugetul familiei!

   • paul Răspunde

    Asa sunteti toti acolitii primarului: mistocari si nerealisti. nu ti-e ruine sa incerci sa negi evidenta ?????? orasul e ca dupa razboi. ocolesti o groapa si dai in alte doua.

  • Ritiu Răspunde

   Imaturitatea politica al acestui putoi politician de doi lei care in loc sa ofere solutii critica doar.

  • Oaie Răspunde

   Cozma e un mic pervers,incompetent fara scrupule minte.Este o rusine pentru PNL.

   • D D Răspunde

    Nu iti trebuie experienta politica sa vezi cat de jalnic e orasul ! Si NU Cozma l-a adus in starea asta ci CoiCa!

    • Qina Răspunde

     Cozma candidează sa i faca loc domnului Gabor doar doar v a prinde si el un post de viceprimar sau ceva.E mic de tot.

   • X Răspunde

    Argumente solide ai? Sau te pune PSD sa comentezi, dar nu stii ce sa scrii? Comentariul tău este nul pentru ca nu ai nicio baza in ceea ce ai scris.

  • zarazu Răspunde

   Eu nu va inteleg cum circulati asa incat sa va spargeti baia de ulei,sa va indoiti gentile….. Pana acum nu vi s-a mai intamplat? De ce acum inainte de alegeri nu va convine nimic:

 3. RLC Răspunde

  Orașul arată ca dupa un război, mai ales daca ne uitam la numărul imens de gropi. Adevarul este ca, in toți acești ani, domnul Coica si-a urmărit propriile interese si nu pe cele ale cetățenilor. Cred ca ar fi cazul sa schimbam conducerea dezastruoasa a orașului. Mult succes, domnule Cozma !

  • figaro Răspunde

   Postac linagu ce esti!

  • figaro Răspunde

   *linagu a se citi lingau

   • figaro = postac PSD Răspunde

    🙂

   • RLC Răspunde

    Haideti sa lămurim câteva lucruri:
    1. Ar trebui sa vorbiți mai frumos.
    2. Eu nu sunt un postac lingău. Am scris un singur comentariu pana acum. Cred ca am dreptul ca si cetățean român sa imi exprim părerile liber.
    3. Postacul lingău sunteti dumneavoastră pentru ca am observat “activitatea” intensa de care ati dat dovada si la alte comentarii.
    4. Daca va decideți sa comentați la ceea ce am scris eu, va rog sa o faceți cu argumente logice si sa fie la subiect.
    Mulțumesc!

    • figaro Răspunde

     1. Imi cer scuze!
     2. Nu sunteti postac/a.
     3. Prin faptul ca il sustineti pe Cozma dovediti ca de fapt habar nu aveti ce inseamna politica si nu realizati la ce rau ne expunem… divizand voturile candidatilor romani, care il propulseaza pe kereskeny in postura de mare favorit.
     4. era si un numar 4, dar m-am enervat la 3 si am uitat…

     • RLC

      In legătura cu punctul 3: ce propuneti? Sa il votam pe Coica?
      Iar cu privire la punctul 4: Nu stiu câți ani aveti, nici nu ma interesează, dar stiu ca nu este prea bine sa aveti pierderi de memorie si nici sa va enervați. Daca tot il susțineți pe Coica, poate va face si un control gratuit. Daca nu il susțineți, atunci nu are rost sa va faceți analizele medicale acolo, mai bine mergeti la o clinica specializată si serioasă.

     • figaro

      Sarcasmul era varul primar al ironiei… propun doar sa priviti in ansamblu toata situatia creata in oras, cu enshpe mii de candidati, care rup voturi, fiecare sperand la un loc caldut de viceprimar… pentru ca postul de primar il va lua Gabor. Si atunci sa vedeti jale… ca nu au fost de ajuns 8 ani, ne mai trebuie 4, ca doar suntem masochisti.

     • figaro

      Nu propun sa il votam pe Coica… propun ca romanii sa faca in asa fel incat sa se aseze la aceeasi masa si sa ajung la un consens care sa dea un primar valabil si unanim acceptat…

  • satmarean Răspunde

   Orasul arata sub orice critica, dar nu cred ca acest june, Cozma, e capabil sa castige alegerile si nici sa rezolve problemele satmarenilor. E doar bun de gura si sustinut online de oameni marunti, ce au ridicat pupincurismul la rang inalt. Pana si o hoata, ce a predat baza de date adversarilor, il sustine pe acesta. Oare sa fie valabil proverbul ca acei care se aseamana se aduna?!

   • Esti o vaca Răspunde

    Este vorba despre Ioana Vasvari ex Gavrau?

    • Proastapulii. Răspunde

     Mia fosta secretara de la Pdl.Suflatoarea in izmenele lui Holdis.

     • alexa

      Filip, rezolvati problemele personale, ne plictisesti

   • tudor Răspunde

    Nici macar bun de gura nu este acest tanar candidat al
    PNL.A aduce doar critici cuiva nu inseamna ca ai un vocabular dezvoltat .

    • Raul Răspunde

     Ce legătura are vocabularul dezvoltat cu criticile? Poti sa critici un primar pentru ceea ce NU a facut pentru cetățenii care l-au ales. Avem tot dreptul sa criticam daca exista dovezi clare. Sau nu mai avem voie sa il criticam pe Coica?

 4. ciprian pop Răspunde

  eu am solicitat de la primarie sa imi dea voie sa imi amenajez parcare in fata casei ca sa am unde sa parchez. mi s-a dat voie mentionandu-se ca o sa o fac cu cheltuiala proprie cu pavaj ecologic si sa pun gazon. dupa 3 luni dupa ce am amenajat tot, vin cei de la canalizare si sparg toata strada fara sa ma anunte si imi sparg parcaraea facuta cu 3 luni inainte. Dupa cea mi-a trecut supararea am amenajat inca o data parcarea ca sa aflu ca in scurt timp iarasi urtmeaza sa fie sapata toata strada pentru instalatia electrica! Imi vine sa spun cateva nume de sfinti celor care organizeaza aceste lucrari si celor care ii organizeaza . dar o sa ma rezum la o intrebare simpla!
  BAAAAAAAAAAAAA, VOI AVETI CREIER?????????????????

 5. D elia Răspunde

  Niciodata orasul nu a aratat mai rau si mai distrus ca si acum, sub conducerea PSD. Felicitari Adrian Cozma ca te implici ,chiar si din opozitie !

  • figaro Răspunde

   Conducerea PSD e de vina! Si va veni salvatore del patria Cozma (aproape in atitudine ca Miron) sa promita ca el va face ca orasul asta sa zbarnaie! Prietene, nu ai habar in ce te bagi!

  • HOR(e)A SĂTMĂREANĂ Răspunde

   Cozma, un oportunist.

 6. DD Răspunde

  Cetatenii acestui oras vor lua masuri! Acest doctor Coica nu isi mai bate joc de noi inca un mandat ! Eu sustin schimbarea , sustin tanara generatie !

 7. satmarean Răspunde

  Coica, cel mai bun primar pe care l-am avut in ultimii 26 de ani!!!

 8. Alin Răspunde

  Singurul care are curajul sa spuna lucurilor pe nume si sa tina piept acestor hoti nemernici care si-au batut joc de cetateni este Adrian Cozma!!! Felicitari Adrian! Noi cetatenii te sustinem si speram sa fii primarul nostru!!!

 9. Oana Răspunde

  E dezastru cum arata acest oras. Se mai lauda Coica cu al treilea pod cand nu e in stare sa asfalteze gropile din oras. Imi tot aduc aminte de lista lui cu promisiuni electorale, care au ramas la capitolul promisiuni

 10. Marin Răspunde

  Coica, sa sti ca nu suntem prosti si nu vei reusi sa ne mai prostesti. Ti-ai batut joc de increderea pe care noi cetatenii am avut-o in tine. Inadmisibil felul in care arata orasul! Adrian Cozma, in tine sta speranta!

 11. Olivia Răspunde

  Imi place ca domnul Cozma nu doar critica, ci vine cu solutii clare. I se da domnului Coica totul pe tava, dar el nu e interesat sa faca nimic. Daca gropile nu sunt in fata cabinetelor lui, atunci nu are nici un interes sa le asfalteze.

  • figaro Răspunde

   :)))) ha ha ha ha! Ce bine m-am distrat! postarea asta nici daca o scria Cozma nu era mai buna decat e postata! Cozma vine cu solutii clare… Doamne bine m-am distrat!

 12. Rita Răspunde

  Pe Coica nu il interesează cum arată orasul. Si-a pus la punct toate cabinetele si a încasat destui bani din contracte favorabile lui si nu cetățenilor. Așteptăm schimbarea in bine odată cu plecarea PSD-ului de la conducerea orașului.

 13. Mihai Sulea Răspunde

  Mulțumesc Dorele pentru drumurile acestea,sigur ajuti la prevenirea accidentelor ca din 2 in 2 metri trebuie sa franezi altfel risti sa vizitezi service-urile mai des decat familia!

  • Bibi Răspunde

   Sulea poate dupa alegeri te alegi si tu cu ceva .daca nu te pui in genunchi si i o sulea la Cozma.

  • popica Răspunde

   Fii sigur ca daca acest Cozma castiga primaria, ceea ce este imposibil, o sa ramanem si fara drumuri.

 14. Ghita Răspunde

  Al treilea pod peste Somes…anul trecut se dadea sigura constructia lui iar astazi cei care au sustinut asta tac chitic. Nu va e rusine chiar deloc? Nici nu as mai avea curajul sa indraznesc sa candidez, din momentul in care ti-ai batut joc de noi satmarenii, de votul nostru si de increderea pe care ti-am acordat-o!!! Esti de o nesimtire iesita din comun doctore Coica!

  • iuliana Răspunde

   Despre un om care reabiliteaza scoli,blocuri, amenajeaza locuri de joaca pentru copii, modernizeaza pietele, asfalteaza strazi de pamant etc, nu poti sa spui ca si a batut joc de satmareni. Atunci cei care nu au facut chiar nimic pentru noi cum pot fi numiti? Coica merita macar inca un mandat la Pimarie.

 15. constantin Răspunde

  las ca vi tu cozmuta si va curge lapte si miere si vor fi nivelate cu tighi, in sm nici daca zeu vine va primar tot la fel vor sta lucrurile, alte tema de campanie ca subiectul asta l ai aruncat deja de mult pe piata altul? solutii??

 16. Lori Răspunde

  Ma intreb si eu, pe acest individ numit Coica Dorel, mai merita sa-l aleaga SATMARENII? Ne-a adus orasul in ultimul hal, ne este rusine ca suntem platitori de taxe si impozite in Satu Mare! SATMARENI TREZIREA!

  • romica Răspunde

   Eu sigur am sa votez cu Coica .A amenajat parcarea din spatele blocului in care locuiesc .Pana acum nu am curaj sa mi las masina acolo deoarece nu era nici lumina.Succes Coica!

 17. Lăbuț Răspunde

  Odă primarului Dorel (tembel) Noi, tâmpiții la care ne ai dat o sansa si ne ai pus alături de tine la cirma acestui oraș îți oferim ți-e iubit conducator prinosul balelor noastre pe dosul tău Si juram sa luptâm cu toată ființa noastră împotriva pulimii care striga ca niște nesimțiți ca și-a stricat mașina prin frumusețe de gropi si care zice ca nu faci nimic si ca vrea pe altu. PS dorel e cel mai tare si va f….e de vandoaie Fraierilor

 18. lebada Răspunde

  Ce prostie! nu are de ce se lega .In fiecare primavara e aceasta problema si nu are nici o vina primarul.in alte mandate erau strazi neasfaltate fratilor !

  • Roxana Răspunde

   Cum adica nu are nicio vina? A fost ales de către cetățeni pentru a le asigura un trai mai bun. Daca o sa facem comparații cu anii mai slabi, nu o sa progresam niciodată. Trebuie sa ne comparam cu orașele asemănătoare care s-au dezvoltat mult in ultimii ani.

   • cetatean bun Răspunde

    Fraiereste si Cozma pe cine poate.Dupa fiecare iarna care a stat la noi soselele au aratat asa ,poate si mai rau.Coica se lupta sa asfalteze gropile de mult timp dar au fost facute multe contestatii.Asa este cand altii isi vara coada!

   • satmarean Răspunde

    Lătrător pedelist, schimbat blana pe una penelistă, nu mușc, dar, dau din coadă, ajutat de un buldog pesedist, de rasă pemepisto-hotistă, declar nulă orice șansă de a ajunge în fața javrei verzi și a celei roșii, așa că latru ca să mă aflu în treabă, poate cineva îmi va trafica și mie un ciolănaș, cu care să-mi potolesc setea de mărire!

    • Ramo Răspunde

     Sătmărean, mai schimba si tu discursul. L-ai mai scris si la o alta postare. Nu mai ai idei? S-au epuizat toate? Eu cred ca nu mai ai argumente pentru a-l susține pe Coica.

     • satmarean

      E de actualitate. Junele nu s-a oprit din latrat.

 19. filip Răspunde

  Bravo, domnule Cozma! Imi cheltui banii pe reparatii, iar Coica si postacii de pe Stefan cel mare nr 1 umbla cu taxi, doar is platiti bine. Ca nu cred io ca un om normal la cap din Satu mare, mai ales sofer e spalat pe creier sa nu vada ce-i cu orasu asta.

  • gicu Răspunde

   Daca nu ai pe ce cheltui banii . Fereste gropile ca nu numai anul acesta au fost gropi in asfalt.Io cred ca toti oamenii sunt normali si vad realizarile actualului primar
   care de altfel au facut sa arate aces oras a oras.

   • Raul Răspunde

    Noi suntem anormali, cei care vedem gropile si ne deranjează? Mai puteți abera mult? Vi se pare normala starea drumurilor? Mergeti in străinătate si vedeți cum arată drumurile sau mergeti in alte orașe din România sa vedeți ca se poate gestiona corect un oraș si la noi in țara. Daca ne mulțumim cu puțin “praf in ochi” o sa rămânem la fel de înapoiati.

 20. Rock Răspunde

  In sm drumurile arata ca si in siria unde ii razboi, dar la noi ii coica incompetentul si incompatibil declarat

 21. Marius Răspunde

  Oare marea salvare, minunea pe care o asteptam de 26 de ani in Satu Mare, sa vina de la avocatul Cozma, cine stie. M-as mira ca un avocat care pt bani apara toti hotii, sa strige acum el: Hotii!!! Hotii!!! :))

 22. Daniel Răspunde

  Cozma asta nu stie altceva decat sa critice .Crede ca in modul acesta o sa invinga? Never!!

  • Fabiola Răspunde

   Mie mi se pare ca și oferă soluții, oricum critica este foarte fondată.

   • fabi Răspunde

    Doar ti se pare ca ofera solutii deoarece stie sa abureasca .Poate daca si ar tine gura mai bine ar fi.

   • Sătmărean Răspunde

    După ce au tăiat salarii și pensii, pedeliștii, deghizați în peneliști, nu trebuie să-i facă pe pesediști mafioți. De asemenea, de actualitate ar fi ca junele candidat al PDL (PNL) la Primăria Satu Mare, fost copreședinte PDL, să explice într-o conferință de presă dacă sunt adevărate zvonurile cu privire la traficul de țigări, studii și alte elemente ce ar ajuta electoratul să perceapă corect profilul candidatului lor. E inadmisibil să fii Avocatul Diavolului, al celor ce au batjocorit o țară întreagă prin măsuri nepopulare. Din nefericire, PNL-ul prin fuziunea cu PDL a distrus partidul Brătienilor, iar politica actuală arată lipsă de considerație față de români, prin proiectul de lege al prevenției, o totală lipsă de respect pentru cei ce au crezut în PNL, neatacând la CCR Legea pensiilor parlamentare, motivând că nu au argumente, ca și când discriminarea nu ar fi un temei constituțional. De asemenea, PNL dovedește că face o politică lipsită de consistență, cerând modificarea legii electorale, după ce în prealabil au votat pentru alegeri dintr-un singur tur. Din păcate, la Satu Mare Marele PNL pentru mine nu există, fapt pentru care vă voi taxa ori de câte ori va fi cazul. Marele PNL e un partid de oportuniști!

 23. Florina Răspunde

  Este cel mai mare test, sa ieși cu mașina pe străzile acestui oraș. A ajuns sub orice critica, iar vestitul nostru primar nu face absolut nimic în acest sens.Domnul Cozma are perfecta dreptate.Noi va susținem!

  • profesor Răspunde

   Si eu circul zilnic cu masina personala la servici dar nu ma plang ca si altii. Gropi au fost si vor mai fi nu numai aici ci si in alte orase ,judete. Partea proasta este ca acest om chiar a incercat sa plombeze gropile de foarte multe ori dar au venit altii cu contestatiile. Partea buna este ca le va face si le va da peste nas carcotasilor care isi fac campanie electorala prematura criticand activitatea altora.Votul meu nu o sa mearga in niciun caz spre acest domn Cozma !

 24. radu. Răspunde

  Jos Cozma! Votez Coica!

 25. D elia Răspunde

  Acest Domn Cozma…cum il numiti multi dintre voi , face ceva ce altii doar viseaza! Lupta pt un sistem mai bun! Comentati incontinuare ca doar asa aratati cat de frustrati sunteti ! PSD -isti frustrati si postaci lingusiti!

 26. bogdan Răspunde

  Prin asemenea comportamente nu convinge electoratul satmarean. Oricum eu nu am auzit chiar deloc de acest domn Cozma dar nici nu imi doresc sa mai aud ceva de el deoarece pe mine nu m-a convins cu absolut nimic.

 27. HOR(e)A SĂTMĂREANĂ Răspunde

  Sătmăreni,(români, maghiari,germani, romi) haideți să fim uniți în jurul unui proiect pentru municipiul Satu Mare, nu susținând un partid, ci omul potrivit pentru Primăria Satu Mare! Horea Anderco a demonstrat că a fost cel mai bun primar al nostru. Pe vremea mandatelor sale, Satu Mare era model pentru municipiile reședință de județ din nord-vestul țării. Deși a făcut închisoare, CEDO a dovedit că domnia sa a fost condamnat pe nedrept, fapt pentru care statul român a fost obligat să-i plătească acestuia daune morale. Având în vedere candidații înscriși în cursă de partidele politice importante, soluția: “Horea Anderco-primar” este cea mai benefică pentru sătmăreni, pentru dezvoltarea municipiului nostru. Haideți, dragi sătmăreni, să nu ne lăsăm manipulați de partidele politice și să alegem un om potrivit pentru Primăria Satu Mare, pe Horea Anderco!
  Eu consider că toți sătmărenii ce cunosc rezultatele notabile ale primarului Anderco trebuie să fie alături de el! Deși candidează din partea Mișcării Populare, Horea Anderco va primi votul meu!

 28. K Răspunde

  Lumea sa vorbească ce vrea, decât încă 4 ani de sclavie roșie pentru acest oraș, aleg sa-l votez pe acest tânăr.
  Coica este, a avut susținere si la București si n-a realizat absolut nimic notabil ținând cont de acest lucru.

 29. Andrei Răspunde

  Nu sunt postac! Dar sunt satul de orasul asta mizerabil. Votez Adrian Cozma, eu si toti cunoscutii mei! Iar coica sa isi transfere delapidarile in alta parte. Ne-am saturat! Si cum ma pricep si la IT am verificat putin sursa de mesaje si va transmit ca 85% din postarile pro Coica sunt de pe acelasi IP. Asa ca rusine. Ati pierdut votul meu si a tuturor cunoscutilor mei care nu sunt putini. Cat ne mai credeti cretini si ne duceti de nas. Nici sa acoperi gropile tot nu ma multumesc cu carpeala! Sunt bataia de joc a lui Coica?

 30. Andrei Răspunde

  Nu pot decat sa remarca frica si teama psd de adrian cozma. Chiar ma amuza

 31. Anca Răspunde

  Cred în potențialul acestui tânăr care a fost singurul sa se confrunte cu mafia PSD, asta apreciez la acest domn. Votez Adrian Cozma

 32. mirela Răspunde

  Eu cred ca daca ar fi avut probleme de natura penala, actualul primar ar fi fost saltat de D.N.A. in aceasta perioada in care nu a scapat NIMENI!SIMPLU!

 33. Gina Răspunde

  Dar ce sa mai zic de trotuarele din centrul orasului, daca nu esti atent iti rupi picioarele si in plus in fata la palatul administrativ din centru nou e un adevarat dezastru, pavajul e mai cv ca valurile dunarii iar acea arteziana e lasata in paragina, merita votat din nou dorel merita

 34. Ratiu Răspunde

  Hai va rog sa nu facem pe prostii di nuci nu ne lasam prostiti Ilyes nu a facut nimic opt ani totusi in mandatul lui Coica s au vazut multe fata de ceilalti primari.domnu Cozma ciocu mic.

 35. george blaga Răspunde

  cel mai mare dezastru e COZMA pt orasul asta, nu stiu dupa ce dracu la fatat masa in orasul asta, ca numa de circ si diversiune se tine, ce a facut in CJ SM N I M I C asa ca hai lasa ne cu figurile tale de doi lei, oricum asa o sa ti pui coada intre picioare din iunie de nici familia nu o sa te mai creada ce vorbesti, hai cu planuri pt SM ce solutii ai programul de “guvernare” la primarie, plan de actiuni si masuri nu ca sunt gropi, gropi vor si cu tine primar in alta lume asa ca nu ai inventat tu bitumul,hai iesi afara in cartiere in presa cu planurile tale pt satu mare, nu numai cu atacuri ca asta oricine poate face, dar defapt ce sa ne asteptam de la tine adisor ca asa esti tu in rahat cu ochi

 36. Sătmărean Răspunde

  Cozma e un individ arogant și gălăgios, o marionetă a unor indivizi ce acum stau în umbră. Luările sale de poziție în Consiliul Județean nu-i aparțin, fiind ale unor indivizi certați cu legea, ce nu pot să iasă public, nefiind credibili. Acest individ nu mă reprezintă și nici nu reprezintă pe liberalii adevărați, ci numai pe “portocalii” vopsiți în galben.

  • Traian Răspunde

   Liberalilor, n-ati avut un candidat mai bun decat Cozma? Cozma e omul pemepistilor, un individ pe care nu-l recomanda nimic pentru a fi edil-sef. Nu votez un urmas al lui Traian Basescu.

 37. satmarean Răspunde

  Pe acest ins mărunt din multe puncte de vedere, Cozma, nu-l vor vota nici unii colegi de partid.

 38. dr Răspunde

  Satu Mare nu are nevoie de un parvenit in fruntea primariei. Nu votez Cozma!

 39. Csaba Răspunde

  Votez adrian cozma! Clar! Jos psd

 40. Sătmărean Răspunde

  Și “gropile” din “marele PNL” sunt pline de nesimțire, de un trecut recent ce a îngropat legenda Brătienilor, prin fuziunea cu partidul ce a tăiat salarii și pensii, PDL-ul.

 41. Lucian Răspunde

  Si eu il votez pe adrian cozma! Sa se termine mafia psdista cu tot clanul lor de la primul pana la ultimul om

 42. satmarean1 Răspunde

  Sloganul general de campanie al PNL este: “votati-ne pe noi ca sa nu iasa PSD-ul”. Cam asa suna in toate zonele tarii.
  Gresit! “Votati-ne pe noi pentru ca stim sa facem urmatoarele:…….” Asa se castiga votul romanilor, nu prin barfe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ovidiu Silaghi, din nou la DNA București. Audiat într-un nou caz de corupție

După dosarul Refendumului și Romstrade, fostul șef al Transporturilor, deputatul sătmărean Ovidiu Silaghi le da explicatii procurorilor – de data...

Închide