Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

Adrian Ştef anunţă că încep lucrările pe 200 km de drumuri judeţene

alde satu mare, adrian stef, crina buhai, ovidiu silaghi (1)Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că după 15 martie vor începe lucrările de modernizare a 200 de km de drumuri judeţene. Alături de Adrian Ştef, la conferinţa susţinută astăzi la sediul ALDE au mai participat deputatul Ovidiu Silaghi şi vicepreşedintele Crina Buhai.

Adrian Ştef a afirmat că primele trei drumuri judeţene pe care deja se execută lucrări de reabilitare sunt cele care leagă satul Potău de Drumul Naţional 19 F, precum şi traseele Supur – Sechereşa, Bârsău – limita de judeţ Maramureş.

Vor începe lucrări şi la drumul către satul Ady Endre, în fază de licitație fiind drumurile Pir – limită de judeţ Bihor, Amaţi – Homoroade, Mădăras – Craidorolţ – Tăşnad, Carei – Tiream – Andrid, şi Mihăieni – Craidorolţ.

Preşedintele CJ a subliniat că din lungimea totală de circa 800 km de drumuri judeţene, încep lucrările la peste 200 de km.

În cadrul conferinţei, Adrian Ştef a abordat şi subiecte politice, el exprimându-şi speranţa că noul director de cabinet al Instituţiei Prefectului, Dan Zeicu, în drumurile sale prin judeţ, se va ocupa doar de probleme administrative, nu şi de cele politice, amintind că este reprezentantul unui guvern tehnocrat.

De asemenea, Ştef a făcut publice şi unele informaţii care circulă în mediul politic, şi anume faptul că PNL caută la Satu Mare directori de instituţii.

La rândul său, deputatul ALDE, Ovidiu Silaghi, și-a exprimat nemulțumirea cu privire la guvernul Cioloș, arătând că există riscul să se piardă foarte mulți bani europeni, ba să se și restituie sume ce au fost deja decontate dacă guvernul nu accelerează fazarea proiectelor încă nefinalizate.

În această situație s-ar afla și proiectul de modernizare al aeroportului Satu Mare, doar că aici, prin grija Consiliului Judeţean, s-au alocat fonduri şi s-a aprobat contractarea unui credit pentru finalizarea investiţiei în aşa fel încât să se încadreze în termen.

În cadrul conferinţei, vicepreşedintele ALDE Satu Mare, Crina Buhai, a explicat cât de necesară este implementarea Legii salarizării unice, care ar veni în sprijinul tinerilor la început de drum.

14 comentarii

 1. George Armanu Răspunde

  Who the fuck is Crina…Buhai???Vopsitul asta de Silaghi si-a gasit…”muza”??Ori o fi muza lu’ “cikician” stef?

 2. nedumerit Răspunde

  Eu nu inteleg.Plateste ALDE drumurile sau Consiliul judetean?Ca daca se face din banii nostri (ai CJ) de ce se tine conferinta de presa la sediul ALDE??Stef ca presedinte de CJ nu stie asta sau a inceput campania lor murdara???Doi ipocriti nesimtiti !!!!Lua-ti-va de mina si mergeti la Viile Satu Mare la pensiunea facuta din bani europeni de neveste.

  • Batranu Răspunde

   Asta e un raspuns tipic pt Zeicu batranul. El nu intelege pentru ca e mai batut in cap de felul lui.
   Da cu e posibil ca fiul tau , care a fost secr general la jud PNL, sa fie uns purtator de servieta, scuze sef de cabinel , la marele prefect tehnocrat Bud. asta intelegi cumva?

   Sau tu intelegi doar ceea ce iti convine?

  • Aldea Răspunde

   :)))) subscriu

   Asta de jos e alde,

   Dar nu pt mult timp, ca dispare alde după alegeri

 3. Marius Răspunde

  Da ce ziceti de asta: dragnea a rezolvat sa se faca la el in teleorman pt niste echipe de liga a 2 si 3, niste stadioane cu banii de la compania nationala de investitii, vreo 16 milioane euro, asta in timp ce satu mare nu are sala polivalenta si un stadion k-lumea. Unde sunt banii aia multi promisi pt satu mare??? Iar ovi silaghi sa ne zica cum a pus mana pe spatiile comerciale din centru nou.

 4. satmarean Răspunde

  Neinspirata prezenta! Ce are sula cu prefectura?

 5. apolitic Răspunde

  D-le Stef de cind banii consiliului judetean sunt subiect de discutie la ALDE?N-ati scapat de incompatibilitate si iar o luati pe aratura??Va sta Zeicu in coaste??Poate ati fi dorit ca d-ul prefect sa o ia sefa de cabinet pe Brighitta sau o alta fufa (asa cum faceti D-voastra).Si nu stiu cum aveti tupeul sa amintiti macar de aeroportul Satu Mare,care pentu d-ul Silaghi e un vis urit.

 6. gabor Răspunde

  Stefulica esti suparat ca-n guvernul de tehnocrati tu nu ai loc cu cele trei(3) facultati ale tale (educatie,fizica si sport).Dar lasa ca-ti rezolva iar penalul de Sasu un masterat la Cluj cu nota maxima. Si ma Stef de cind te dai tu asa mare roman??Ca doar ma-ta nu stie vorbi bine romaneste iar pe tat-tu l-ai pus sa-si chimbe numele din Stef Gabor in Stef Gavril.Da de ce Gabor nu-ti placea? Ca era de-al meu.Oricum esti un tigan.

 7. legis Răspunde

  Sigur Zeicu a luat exemplu de la voi așa că trebuie sa-l felicitati nu sa-l criticati!

 8. george Răspunde

  incep lucrari la 200.000 km de drumuri , steph ii pe graifer , sulea pe draglina ,sisi pe buldo , briggi pe compactor , viata sa tot traiesti in judetu sacmar .

 9. Babanu Răspunde

  Adisor! A inceput numaratoarea inversa! Faceti bagajele cu fratiorul Dottore Coica. TIC TAC TIC TAC TIC TAC

 10. asder Răspunde

  amu 4 ani, atunci ce a-ti inceput ?
  podul? centura?
  sau astea apartin de primarie si nu va priveste?

 11. florin Răspunde

  Domnisora Crina Buhai nu e angajata Consiliului Judetean , ca administrator la Restaurantul CJ? A fost cadorisita cu o slujba buna, unde se da si mancare, de ce nu ar iesi in conferinta cu angajatorii ei??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.