Ultima actualizare: ieri, 21:00
Locale

Anunț viral pe OLX: Caut fată care știe să conduce mașina meu Toyota!

anunt olxUn anunț de angajare publicat în urmă cu câteva zile pe OLX a devenit viral pe Facebook după ce a fost preluat de cei de la Idiot Drivers SM.

Postarea nu este deosebită din punct de vedere al mesajului anunțului ci a modului în care acesta a fost scris, din câte se pare, de un cetățean german cu treburi prin România.

”Caut fată, 19-45 de ani, care știe să conduce mașina meu, Toyota, offroad, care vedeți în poza, pentru deplasări pe teren offroad. Cerințe: cazier curat, minim 1 ani permis de conducere, puțin offroad condus este doar în Romania, max. 500 km. Salar 3000 RON dacă deplășim mai departe crește salar. Vă rog seriozitate. Lăsați două poze pe olx. Sunt german nu știu să scriu perfect română”, sună anunțul postat pe OLX, alături de un SUV Toyota.

De ce o fi căutat neamțul o femeie din România care să conducă un SUV Toyota pe drumuri offroad numai el știe. Cert este că anunțul a stârnitul râsul atât pe OLX cât și pe Facebook.

2 comentarii

  1. Ungur Răspunde

    Greu este sa scrie limba românește aiciea la portalul.

  2. Tataru Răspunde

    Este multi prosti la portal acia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Deputatul Kereskenyi Gabor cere demisia șefului Poliției Locale

Deputatul Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR la Primăria Satu Mare solicită public demisia șefului Poliției Locale, Ioan Precup. Într-o postare pe...

Închide