Ultima actualizare: azi, 20:15
Locale

Băsescu şi-a schimbat părerea: Ce şanse are Horea Anderco la Primăria Satu Mare

traian basescu mp satu mare (82)Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă susținută în judeţul Caraş Severin, că partidul nu va sta foarte bine în mai multe județe, nici la Satu Mare. Declarația sa vine după ce la evenimentul de lansare a candidatului Horea Anderco la Primăria Satu Mare a spus că acesta are șanse mari.

‘Nu vrem să ne fixăm obiective care să pară arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, să obținem un 10-12% la nivel național, pentru că vom avea județe în care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mureș, nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare, unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la alegerile locale, ca medie națională, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma să obținem un 15-20% la alegerile legislative din toamnă. Și cu această ocazie, să creăm și acel nou partid, care să conteze”, a afirmat Băsescu, citat de Agerpres.

Întrebat, la Satu Mare, ce șanse are Horea Anderco să câștige Primăria, Traian Băsescu a răspuns: mari!

5 comentarii

 1. laurentiu Răspunde

  Si-a dat seama si Base ca Anderco e UN MARE FAS!!!

 2. miuta Răspunde

  În oraș lumea discuta sa voteze în zona românească cu Anderco .

  • Ion Răspunde

   In oras, cand se intalnesc un ungur si un roman, ungurul il indeamna pe roman sa voteze cu Anderco. E verificat din mai multe surse. Da nu-i bai, nimeni nu-i prost numa voi credeti asta… Asa ca stai tu @miuta in zona ta crepusculara si viseaza in continuare. Orasul va avea in continuare primar roman

 3. Sorin Răspunde

  Titlul articolului chiar nu are nici o legatura cu continutul lui.

 4. gigi Răspunde

  Ori ine numai coiCA nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.