Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Chef Florin Dumitrescu a jurizat farfuria propriei soții, originară din Satu Mare. Verdictul?

Florin Dumitrescu, Cristina SimaÎn cadrul concursului pe care îl jurizează, chef Florin Dumitrescu a avut parte de o adevărată surpriză. Soţia sa s-a prezentat cu un preparat, iar Florin l-a jurizat, fără a şti că în spatele farfuriei degustate se află chiar Cristina Sima, originară din Satu Mare, frumoasa care i-a dăruit două minunate fetițe.

Cristina, soţia lui Florin Dumitrescu, i-a luat prin surprindere pe juraţii emisiunii “Chefi la cuţite”. Aceasta a venit în platou în postura de concurent şi a gătit un preparat pe care l-a servit, mai apoi, celor trei juraţi, printre care se afla şi soţul ei.

Chefii au degustat mâncarea, iar apoi au dat verdictul. Ce a ieşit? Puteţi urmări în cadrul emisiunii “Chefi la cuţite”.

Cât despre gătitul din familia Dumitrescu, chef Florin mărturiseşte că acasă nu găteşte de foarte multe ori, preferând să lase această sarcină în mâinile soţiei sale.

Nu mă pot ocupa eu în totalitate de alimentația fetelor, astfel că acasă gătesc Cristina și soacra mea, de regulă, dar mai intru și eu în bucătărie. Trebuie însă să fiu foarte atent să nu scap prea multe condimente sau să îmi las imaginația să lucreze, pentru că alimentația lor trebuie încă să fie cât mai simplă”, spune chef Dumitrescu.

Verdictul chefilor în vom afla în emisiunea din această săptămână.

Cristina Sima

Sursa: yve.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.