Ultima actualizare: azi, 10:47
Locale

Componente pentru industria aero-spațială la Medieșu Aurit. Investiție de 50 de milioane de euro

investitie mediesu auritUn consorțiu american va construi la Medieșu Aurit o fabrică care va produce componente pentru industria aero-spațială. Investiția va fi de circa 50 de milioane de euro și va crea 300 de locuri de muncă.

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, a avut azi o întâlnire cu Daniel Vărzaru, CFO (chief financial officer) la compania multinaţională care va dezvolta în acest an o investiţie de peste 50 milioane de euro la Medieşu Aurit. Consorțiul, unul dintre cei mai mari producători de componente pentru industria aero-spaţială, va crea pentru început peste 300 de locuri de muncă. După Dumbrăviţa (jud. Maramureş), compania va dezvolta facilităţi de producţie la Medieşu-Aurit şi la Tăuţii-Măgherăuş (jud. Maramureş), cu acces la Aeroportul Internaţional Baia Mare.

La întâlnire a participat şi primarul comunei Medieşu-Aurit, Silviu Zetea care a afirmat că noua fabrică va fi în zona gării din Medieșu Aurit. ”Investiția este sigură. Investitorii și-au înregistrat deja terenul și se pregătesc pentru construirea unității de producție”, a mai spus Zetea. 

Un comentariu

  1. dorel cetatean Răspunde

    Bravo Coica! Cel mai tare primar! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Locuri de muncă în străinătate disponibile pentru sătmăreni

Reteaua EURES Romania ofera in prezent 420 locuri de munca in strainatate la care satmarenii pot accede.  Germania - 89...

Închide