Ultima actualizare: azi, 15:29
Locale

Componente pentru industria aero-spațială la Medieșu Aurit. Investiție de 50 de milioane de euro

investitie mediesu auritUn consorțiu american va construi la Medieșu Aurit o fabrică care va produce componente pentru industria aero-spațială. Investiția va fi de circa 50 de milioane de euro și va crea 300 de locuri de muncă.

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, a avut azi o întâlnire cu Daniel Vărzaru, CFO (chief financial officer) la compania multinaţională care va dezvolta în acest an o investiţie de peste 50 milioane de euro la Medieşu Aurit. Consorțiul, unul dintre cei mai mari producători de componente pentru industria aero-spaţială, va crea pentru început peste 300 de locuri de muncă. După Dumbrăviţa (jud. Maramureş), compania va dezvolta facilităţi de producţie la Medieşu-Aurit şi la Tăuţii-Măgherăuş (jud. Maramureş), cu acces la Aeroportul Internaţional Baia Mare.

La întâlnire a participat şi primarul comunei Medieşu-Aurit, Silviu Zetea care a afirmat că noua fabrică va fi în zona gării din Medieșu Aurit. ”Investiția este sigură. Investitorii și-au înregistrat deja terenul și se pregătesc pentru construirea unității de producție”, a mai spus Zetea. 

Un comentariu

  1. dorel cetatean Răspunde

    Bravo Coica! Cel mai tare primar! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Locuri de muncă în străinătate disponibile pentru sătmăreni

Reteaua EURES Romania ofera in prezent 420 locuri de munca in strainatate la care satmarenii pot accede.  Germania - 89...

Închide