Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Criminalii de la Bruxelles. Primele imagini cu teroriștii

teroristii bruxellesAu aparut primele imagini cu suspectii atentatului de pe aeroportul Zaventem. Potrivit HLN.be, barbatul cu geaca bej a reusit sa scape si este cautat de fortele speciale. Este vorba despre bărbatul din dreapta, cel care a scăpat cu viață. Cei doi, din stânga, au murit în atentatele sinucigașe. Așa cum se vede fin poză, ei poartă în mâini, ascuns, un detonator de la o bombă sau de la o centură cu explozivi.

Un oficial american confirma informatiile vehiculate de cateva ore in presa: cel putin una dintre bombele detonate la Zavantem se afla intr-un geamantan, iar locul atentatului indica si ca este vorba despre un atentat sinucigas, scrie stirileprotv.ro.

 Acesta a mai adaugat ca bombele folosite in Bruxelles au fost unele elaborate, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca acestea sunt asemanatoare cu cele folosite in atentatele din Paris, scrie The Guardian.

Ministrul de Interne, Jan Jambon, a decretat trei zile de doliu national. Acesta este asteptat sa soseasca pe aeroportul Zavantem, alaturi de premierul belgian Charles Michel.

sursa: Știripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.