Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Doi tineri au furat de două ori din aceeași casă. Prejudiciul, 5.000 de lei

hoti-locuinte-4Poliţiştii Secției Rurale Gherța Mică au identificat doi tineri bănuiţi de  un furt din locuință. Prejudiciul, de aproximativ 5000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În data de 1 martie, la Secția de Poliție Rurală Gherța Mică s-a prezentat Nicolae G., din comuna Călinești Oaș, care a sesizat faptul că în  perioada de aproximativ două săptămâni cât a fost plecat din țară, hoții i-au devastat casa, furându-i multe bunuri de valoare.

În  urma verificărilor efectuate,  polițiștii au reușit identificarea principalilor bănuiți în comiterea furtului, ca fiind doi tineri din comună, respectiv Daniel C., de 21 ani, și minorul M.M. de 17 ani.

În fapt, s-a stabilit că în seara zilei de 19 februarie, primul dintre ei a intrat singur, prin forţarea şi escaladarea unui geam, în locuinţa persoanei vătămate, de unde a furat mai multe bunuri, iar în noaptea de 20 spre 21 februarie, a pătruns din nou în locuință, de această dată însoțit de minor, luând cu ei la plecare  mai multe bunuri, în special electronice și bijuterii.

Cei doi sunt cercetaţi în sare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi complicitate la furt, prejudiciul fiind recuperat integral și restituit păgubitului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.