Ultima actualizare: azi, 10:59
Locale

Drept la replică Andreea Paul: Iată dovada oficială

andreea paulAndreea Paul (PNL): Genunchii înroșiți de plecăciunile ALDE în fața PSD nu țin loc de drumuri sau de fonduri europene. Satu Mare este pe locul 31 în țară la absorbția banilor europeni și s-au rambursat zero lei pe POS-T. Iată dovada oficială

Genunchii înroșiți de plecăciunile în fața PSD nu țin loc de drumuri sau de fonduri europene în Satu Mare. Să te lauzi că ești pe locul 31 în țară este o rușine. Să spui că în anul 2008 era altcineva la guvernare decât Tăriceanu este o minciună grosolană. Minciuna și falsa laudă au picioare foarte scurte. 

După reacțiile politicianiste ale ALDE îmi propun să informez corect sătmărenii cu privire la realitățile absorbției banilor europeni în județul pe care îl reprezint, prin publicarea răspunsului Ministerului Fondurilor Europene la interpelarea 9115A, pe care am depus-o în data de 15 februarie 2016 în calitate de deputat de Țara Oașului. Acest răspuns este dovada oficială, scanată și atașată. Sătmărenii îl pot consulta liber și îi invit să o facă atenți: http://www.cdep.ro/interpel/2016/r9115A.pdf

Veți regăsi dovada oficială în anexa 1: “zero lei rambursați în județul Satu Mare din programul operațional sectorial de transport”, deși am avut ministru sătmărean de transporturi, și în anexa 2: “locul 31 în țară a județului Satu Mare în funcție de valoarea eligibilă a contractelor de finanțare din fonduri europene”. 

Integral găsiți interpelarea mea și răspunsul MInisterului Fondurilor Europene aici: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii?idi=44730&idl=1.

Fapte, nu vorbe! Documente oficiale, nu povești și promisiuni în an electoral!

andrea paul 1

 

andrea paul 2

 

andrea paul 3

 

andrea paul 4

19 comentarii

 1. Bobota-Periciei =de doi lei!! Răspunde

  Bre, peez da proah sta!!Cand ati fost voi la putere cu udmr si cu banditul national bashessku(boc), care a fost rata absortiei in jud. satu mare??Ai ramas doar o sintagma, “deputat de oas”!O simpla expresie si atat!! Zero barat!!Pleaca dreaq, si sa vii cand te-om chema noi!!

  • Unu' Răspunde

   Prostovane semi-analfabet cu trei facultăți (educație, fizică și sport) doare adevărul, așa-i?
   În morții mamii voastre de bandiți!

   • nuconteaza Răspunde

    Si revenind la prima intrebare… i-a zis ” Unu’ “, care a fost rata absorbtiei in judetul Satu Mare pe vremea UDMR-PDL, huh?

 2. cocolino Răspunde

  Las ca din toamna va fi doar deportata de satu mare si oas ca in 4 ani nu a facut nimic notabil

 3. Viorel Răspunde

  Paul vass i-a batut pe govor-valer marian-bura- fedorca la un loc :)). Prima data in oas. Este singurul deputat de satu mare care si-a facut treaba. Daca ar iubi satmarenii judetul satu mare asa cum il iubeste ea am fi ajuns departe, cred eu.

  • haiduc Răspunde

   I-a batut de i-au dat lacrimile!A pierdut cu brio la cateva de mii de voturi diferenta doar ca a intrat in Parlament la redistribuire, de pe locul 3 🙂 si a fost una din ciumpalacii care au umflat parlamentul la aproape 600 de membri
   Vorbiti prostii, astia de la marele pe(de)nele, asa cum respirati

   • Problema jud nostru sunt familiile mafiote stef-silaghi-govor-valer marian Răspunde

    Problema jud nostru sunt familiile mafiote stef-silaghi-govor-valer marian. De ce minti ca paul a intrat de pe locul 3? Ne merge mai bine cu minciuna ta?! Nu.

    • haiduc Răspunde

     pai locul 1 a fost ocupat de Bura, locul 2 a fost liber si la mare distanta ti-a venit protejata, deci pe 3… dar ca a fost prima si a batut tot, asta nu e minciuna? pedelisti nesimtiti ce sunteti

     • Nico

      Nu inteleg de ce persiisti in minciuna. La ce-ti foloseste? Te simti mai bine?
      Pe fond,
      Fostul Pdl a fost dezavantajat la alegeri: a luat 17% voturi in tara si au intrat doar 14% parlamentari. Psd a fost avantajat: a luat 60% voturi si au intrat 70% in parlament. Psd a umflat degeaba parlamentul, nu altii. Daca nu crezi, vezi-l pe adormitul de octavian petric.

 4. pinochio Răspunde

  bravo andreea! sa-le in bot!

 5. Rock Răspunde

  Portalsm inca o data ati dovedit ca sunteti pupincuristi psd si alde mai nou. Felicitari, tot asa mai departe

 6. haiduc Răspunde

  madam vass, da dv ce ati fi vrut, sa fim pe locul 1 pe tara? pai va uitati cati locuitori si ce probleme are fiecare judet in parte? Da dv, cat a fost cioc boc premier si buleandra de Udrea femeie celebra pe la guvern, cati bani ati trimis in Satu Mare? Ia puneti-l pe curca sa galgaie putin, sa vedem daca are ceva de spus la subiectul asta, ca a fost prefect de prefect…
  Da dv pe unde erati in acele vremuri? Nu cumva stateati ca Neghinita in urechea lui cioc boc si ii sosoteati ca sa mai taie din lefuri si sa creasca TVA ul, ca sa vada romanii astia, mama lor, cine-i sef in tara asta?

 7. Minciunicile alde demontate Răspunde

  Cum sa ai ministru de transport din satu mare si cumnatul sef la judet si zero lei rambursati?!
  Nicio scuza!
  Penibil! Penibil! Penibil!

 8. Problema jud nostru sunt familiile mafiote stef-silaghi-govor-valer marian Răspunde

  Haiduc,
  Problema jud nostru sunt familiile mafiote stef-silaghi-govor-valer marian.

 9. Problema jud nostru sunt familiile mafiote stef-silaghi-govor-valer marian Răspunde

  Haiduc, ai spus o minciuna ca andreea paul a intrat de pe locul 3. La ce te ajuta ca minti? Avem mai mult bine cu minciunile tale?!

 10. mirela Răspunde

  Anderco chiar figureaza ca internat ls pshiatrie? Si vrea primar???

  • Vass din Oas Răspunde

   Si care e problema??Cati din cei care conduc sau au condus aceasta tara,cati dintre parlamentarii fosti sau actuali sunt “cu toate tiglele pe acoperis”??Uite basessku de ex.,chiar si ultimul tampit si-ar da seama ca asta “fura curent” insa fraierii de rrromani l-au ales doua mandate,bashka doua suspendari!!Deci??Cine e nebun??Cel ales sau cel ce alege?Uite la noul “cuplu prezidential”,astia t-i se par cousheri??Asa zisa “prima doamna” umbla imbracata si are apucaturi de parca ieri si-a sarbatorit majoratul!Insa marea dobitoceala este ca noi suntem cei care-i punem acolo sa ne reprezinte!NOI SUNTEM CEI NEBUNI!!

  • Sătmărean Răspunde

   O intrebare care e ca nuca in perete. Dupa cum puneti intrebarea, s-ar putea ca dumneata sa ai probleme, nu domnul Horea Anderco. Stimata doamna Mirela, Horea Anderco este cel mai potrivit pentru a prelua fraiele Primariei Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.