Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Fashion’s Night Out: Regal de modă și lansarea parfumurilor THEOS și D’ORA by Cosmin Mureșan

fashions night outFashion’s Night Out, eveniment unic din Satu Mare, are menirea de a promova atât brand-uri renumite din industria modei locale, designeri consacrați din zona de nord-vest a țării cât și pe cei aflați la început de drum. Invitația la eveniment a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de managerul agenției Trust Models, Kariklea David, respectiv designerii Ioana Călin, Larisa Cădar și Alexandra Catargiu. La aceasta ediție, sătmărenii sunt așteptați cu colecții de primăvară-vară, special concepute pentru un nou regal de modă.

Ediția de primăvară a Fashion’s Night Out se va desfășura în 9 aprilie de la ora 18:00, la restaurantul Esedra din Satu Mare.

Pentru prima dată în cadrul acestui eveniment monden CM – creation de mode lansează parfumurile THEOS și D’ORA by Cosmin Mureșan, pentru el și ea, proiect realizat în colaborare cu Marcman. Cu această ocazie, nefiind prezenți la conferința de presă dedicată evenimentului, CM – creation de mode a transmis un comunicat de presă prin care invită sătmărenii la o altfel de lansare a creațiilor lor.

”Cu plăcere și bucurie, echipa CM – creation de mode anunță lansarea unui proiect de suflet. Împreună cu cei de la Marcman am gândit, proiectat și realizat un produs cu care majoritatea designerilor visează să își completeze portofoliul de valori.

Lansăm astfel în cadrul FASHION’s NIGHT OUT, în 9 aprilie, parfumurile THEOS și D’ORA, pentru el și ea. Este un complex care se adresează cuplurilor, clienții noștrii putând astfel să își completeze ținuta cu două parfumuri cu nuanțe contemporane și exotice.

Mulțumim doamnei Dana Marcu, manager Marcman și echipei sale pentru implicare, dăruire și promptitudinea cu care au susținut acest proiect. Ne bucurăm că numele nostru se alătură în portofoliul Marcman unor nume de referință în cultura actuală, într-un proiect 100% românesc care promovează valorile românești .

Vă așteptăm cu drag la lansarea parfumurilor THEOS și D’ORA by Cosmin Mureșan, în 9 aprilie, în cadrul FASHION NIGHT’s OUT.

Colecții de bărbați prezentate sunt create de: Adalin, Inedit, LCT Collection, Lorand Coza, Spencer, respectiv câteva ținute create de Cosmin Mureșan, David Sebastian și Raluca Mureșan

Ținute dedicate femeilor prezentate în cadrul Fashion’s Night Out sunt create de: Cristina Mureșan, Cosmin Mureșan și Sebastian David de la CM creation de mode, Inedit, Diana Breban, respectiv Ramona Napradean din Baia Mare, Mihaela Cîrlugea din Cluj Napoca, Liana Cotan Szilagyi, Ioana Călin, Larisa Cadar, Nicoleta Obis, Raluca Mureșan împreună cu accesoriile create de Anca Marian, colecție de bijuterii create de Alexandra Catargiu.

Colaboratorii evenimentului:

Prezentatoarele: Adriana Tivadar (ITV) si Alexandra Catargiu (ATC) în ținutele oferite de magazinul Angel by Karina. Fotograful oficial – Oli Marchiș. Video – Vlad Crasnai (ATC). De machiajul celor 30 de manechine se va ocupa Alina Marchiș, Alexandra Avram de la Secret’s of Beauty, Jakab Orsolya și Bianca Verciuc. De coafurile fetelor se va ocupa bine cunoscuta Adriana Popescu, alături de Robi Karpinszki, absolvent al școlii de coafuri Pop Academy din Cluj Napoca. Decorațiuni sunt realizate de Anca Marian, iar sonorizarea va fi realizată de echipa lui Zsolt Bottyan de la SamTechSound-Sound, Light & Stage. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.