Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Hoți din autoturisme, prinși la Satu Mare și Carei

hoti-locuinte-4Polițiștii sătmăreni au reușit, în cursul zilei de ieri, să prindă trei hoți din autoturisme, din care unul era minor. Aceștia au spart autoturisme la Carei și Satu Mare.

Polițiștii de investigații criminale din Carei au identificat ieri doi tineri care sunt bănuiți în comiterea unui furt din auto. Astfel, Cristian F., de 18 ani, și G.L., de 17 ani, ambii din Carei, care în noaptea de 20 spre 21 martie, după spargerea geamului stânga spate de la un autoturism parcat pe strada Bălților, au furat din acesta actele  personale ale proprietarului, cauzând un prejudiciu de 300 lei.

Și polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat principalul bănuit într-un furt din autoturism comis în data de 18 martie ca fiind  Csaba B., de 45 de ani, din Satu Mare. Acesta, după  dislocarea butucului de la una din ușile autoturismului parcat pe strada Ilisești, a furat din mașină o geantă în care se aflau acte, bani și alte bunuri, în valoare de aproximativ 500 lei.

În ambele cazuri s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei implicați, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.