Ultima actualizare: ieri, 22:20
Locale

Incendiu la o fabrică de prelucrare cauciuc din Satu Mare

pompieri_incendiuO situaţie de urgenţă a fost anunţată azi-noapte, în jurul orei 02:49, privind izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale de prelucrare a cauciucului, din localitatea Satu Mare.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, flăcările cuprinzând instalaţia electrică a cuptorului industrial de temperare a cauciucului.

Având în vedere faptul că în clădirea ce adăpostea utilajul cuprins de flăcări se aflau persoane angajate, a fost necesară evacuarea acestora, acţiune întreprinsă de către personalul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al societăţii respective.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit limitarea şi stingerea incendiului, în acest fel fiind salvate bunuri de valoare considerabilă.

Cauza probabilă determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost aprinderea maselor plastice din componenţa utilajului, în urma frecării datorate folosirii generatorului, motorului electric, cu defecţiuni sau suprasolicitat.

 Incendiul a fost lichidat după două ore, fără a exista victime.

Sursa: ISU Somes Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
În Oaș se mai circulă fără permis

Zilnic, în localitățile din Țara Oașului este prins cel puțin câte un cetățean care se află la volanul unui autovehicul...

Închide