Ultima actualizare: azi, 10:57
DRM
alegeri locale 2016
Locale

Încep înscrierile pentru desemnarea președinților de circumscripţii electorale

alegeri locale 2016Tribunalul Satu Mare invită juriștii sătmăreni care vor să se înscrie pe lista președinților și locțiitorilor birourilor electorale pentru alegerile locale 2016, în perioada 16 martie-5 aprilie la biroul primului grefier.

Astfel, având în vedere dispoziţiile art. 26 alin. (5) şi (7) din Legea nr. 115/2015, ale art. 3 alin. (2) din H.G. nr. 54/2016, precum şi prevederile pct. 17 din Anexa la H.G. nr. 52/2016, persoanele licenţiate în ştiinţe juridice care doresc să fie înscrise pe lista cu juriştii care vor participa la tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor birourilor electorale de circumscripţie şi a locţiitorilor acestora, sunt invitate să depună cererile de înscriere şi documentele justificative la Tribunalul Satu Mare – etaj I – biroul primului grefier, în perioada 16 martie – 05 aprilie, în fiecare zi lucrătoare între orele 09:00 – 12:00.

Cererile de înscriere pot fi descărcate de pe paginile de internet ale Tribunalului Satu Mare  şi Instituţiei Prefectului Judeţul Satu Mare.

Sursa: Tribunalul Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Familia Puşcaş termină în decembrie proiectul de 40 mil. euro de pe fosta platformă Ursus Cluj

Proiectul rezidenţial Platinia, dezvoltat de omul de afa­ceri Sile Puşcaş pe fosta platformă a fabricii de bere Ursus din Cluj-Napoca,...

Închide