Ultima actualizare: azi, 11:49
DRM
Locale

Începe curățenia de primăvară în oraș

curatenia-de-primavaraPrimăria municipiului Satu Mare, împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA, demarează acţiunea de curăţenie de primăvară, care se va derula în perioada 14 – 26 martie. Acţiunea se va desfăşura numai pentru colectarea deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor.

Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deşeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deşeuri menajere. Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri, deşeurile vegetale fiind colectate separat de restul deşeurilor.

”Rugăm cetăţenii municipiului să respecte zilele programate şi modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr.33/2011. Colectarea şi transportul deşeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetăţeni, cheltuielile fiind suportate din Bugetul Local”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare.

Un comentariu

  1. Lass Răspunde

    Curatenia trebuie inceputa cu primarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Olimpia, din nou în direct pe Digisport1

Meci greu în deplasare pentru FC Olimpia în acestă seară, la Mioveni, la peste 500 de kilometri depărtare de acasă....

Închide