Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Interlopul Tona din Carei rămâne după gratii. Ce au decis magistrații sătmăreni

traficanti-tigari-11Interlopul careian Andrei Lakatos, cunoscut după porecla Tona, va rămâne în continuare în arestul Poliției asta după ce magistrații au respins contestația depusă de acesta. În schimb, ceilalți doi complici ai săi, Bela Berki, zis Tatu, și Giani Daroczi, au fost eliberați din arestul IPJ Satu Mare şi cercetați în arest la domiciliu, în dosarul în care sunt acuzați de șantaj, a decis definitiv Tribunalul Satu Mare.

Cei trei interlopi din Carei, alături de alți 2 complici, au fost reținuți în 4 februarie pentru șantaj, în timp ce se aflau în apartamentul unei femei din Carei pe care ar fi dorit să o scoată din propria sa locuință prin amenințări și șantaj în schimbul a 2.000 de euro împrumutați de femeie de la Tona și care, mai apoi, i-a perceput niște dobânzi foarte mari.

Pentru că nu a putut să le plătească dobânzile împovărătore, Tona, Tatu, Giani au tăbărât peste femeie pentru a o scoate din casă. Doar că, șantajiștii au fost prinși în flagrant de procurori și polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.