Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

La volan, dar fără permis

politist in traficÎn Bogdand, Satu Mare, și Certeze au fost identificați conducători auto la volan, cu toate că nu dețineau permis de conducere, iar plăcuțele provizorii aplicate pe autovehicule aveau valabilitatea expirată.

Ieri, în jurul orei 14.00, pe raza localitații Ser, a fost identificat în trafic  Bela M., de 26 ani, din comuna  Bogdand, conducând un autoturism care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare  cu numere provizorii. Efectuând verificările de rigoare, polițiștii Secției Rurale Tășnad, au constatat că autorizația de circulație provizorie are termenul de valabilitate expirat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Tot în cursul zilei de ieri, în piața Libertății din Satu Mare, a fost oprit pentru control în trafic un autoturism, care de asemenea avea aplicate plăcuțe de înmatriculare  cu numere provizorii. Conducătorul auto, Claudiu M. de 36 de ani din Satu Mare, nu a putut prezenta documentele pentru control, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, constatându-se că autorizația de circulație provizorie are termenul de valabilitate expirat, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În ambele cazuri, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat precum și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, ieri seară, în jurul orei 22,30, polițiștii Secţiei Rurale  Negreşti Oaş, în timp ce executau controlul şi supravegherea circulaţiei pe DN 19, pe raza localităţii Certeze, au oprit în trafic pentru control un moped, care se deplasa din direcţia Sighetu Marmaţiei spre Negreşti Oaş. Mopedul era condus de Lică Z., de 41 ani, din comuna Rădeşti, judeţul Galaţi, care nu poseda permis de conducere  pentru nicio  categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.